CHAMPIONS LEAGUE, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπράγκα-Παναθηναϊκός: Σεντόνι μετά από καιρό

Ιστορική μέρα για του Πράσινους σήμερα, αφού κουνάνε και επίσημα σεντόνι μετά από 11 ολόκληρα χρόνια και ελπίζουν στο θαύμα των ομίλων.

Μεγάλη η σημερινή μέρα, όχι μόνο για τους φίλους του Παναθηναϊκού και τον σύλλογο, αλλά για το ελληνικό ποδόσφαιρό. Η πιο ιστορική ομάδα της χώρας μας σε ευρωπαϊκές πορείες εμφανίζεται ξανά στο προσκήνιο της Ευρώπης μετά από πολλά και δύσκολα χρόνια. Η κατατρόπωση ισχυρών αντιπάλων δεν είναι σπάνιο φαινόμενο για τους Αθηναίους (όπως μάθαμε από την πρόσφατη ιστορία) και επομένως η πρόκριση στους ομίλους δεν είναι τελειωμένη υπόθεση. Εμπόδιο τους μόνο η Μπράγκα. Μια Μπράγκα που παρά το στραβοπάτημά της στην πρεμιέρα του Πορτογαλικού πρωταθλήματος είναι ακόμα το φαβορί.

Το τριφύλλι σήμερα αγωνίζεται στο πανέμορφο Municipal Stadium of Braga, ενώ η ρεβάνς θα γίνει στο ΟΑΚΑ ( εκεί που η Πράσινοι έχουν γράψει πολλές φορές στο παρελθόν ιστορία). Στην αποστολή δηλώθηκαν επιπλέον οι Σέκεφελντ, Αϊτόρ και Αραού, ενώ για μια θέση στην βασική εντεκάδα παλεύουν οι Φώτης Ιωαννίδης και Σεμπαστιάν Παλάσιος. Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε από την UEFA ο elite Φέλιξ Τσβάιερ από τη Γερμανία, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Στέφαν Λουπ, Ρόμπερτ Κέμπτερ και 4ο τον Γερμανό Ντάνιελ Σλάγκερ. Στο VAR θα είναι ο Κρίστιαν Ντίγκερτ (Γερμανία), και AVAR ο Μπέντζαμιν Μπραντ.