Uncategorized

Πολύ ψηλά του Καμαρά!

Η Ένωση θέλει οπωσδήποτε σημαντική ενίσχυση στο χώρο του κέντρου και για αυτό οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ανεβάσει ρυθμούς και ψάχνουν μανιωδώς τον παίκτη που θα ταιριάξει και θα μπορεί να έρθει στην ομάδα!

Ένας παίκτης που μπορεί να έρθει αλλά και τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά ταιριάζουν στα θέλω των «Κιτρινόμαυρων» είναι ο Γκλεν Καμαρά. Ο 23χρονος χαφ έχει ρίζες από την Σιέρα Λεόνε αλλά γεννήθηκε στην Φινλανδία. Αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ αλλά αν του ζητηθεί μπορεί να παίξει και πιο μπροστά. Είναι σχετικά ψηλός με ύψος 1,83 και είναι δεξιοπόδαρος.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Φέτος πεταπήδησε στην Ντάντι από τις ακαδημίες της Άρσεναλ και σε 11 συμμετοχές έχει καταφέρει να μοιράσει δύο ασίστ. Είναι από τις περιπτώσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι για την Ένωση και έχει απασχολήσει έντονα στο παρελθόν. Να σημειωθεί ότι το τεχνικό τιμ της ΑΕΚ πήγε στο ΟΑΚΑ να τον παρακολουθήσει στο παιχνίδι της Εθνικής με αντίπαλο την Εσθονία.
Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν σχηματίσει πολύ καλή άποψη για τον Καμαρά, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, και φαίνεται πως υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να έχουμε άμεση κίνηση της ΑΕΚ για την απόκτησή του!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});