Uncategorized

Διπλό για να γυρίσει ο διακόπτης!

Έπειτα από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα η Ένωση θέλει να πάρει το διπλό και να γυρίσει τον διακόπτη στην κούρσα του πρωταθλήματος!(19:00 ΕΡΤ 1)


Το σερί των άσχημων αποτελεσμάτων θέλει να τελειώσει σήμερα στο Αγρίνιο η ΑΕΚ. Ο Δικέφαλος θέλει να πάρει σήμερα την νίκη ώστε να μείνει όσο το δυνατόν πιο κοντά στην κορυφή και να μην  χάσει άλλους βαθμούς.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Οι «Κιτρινόμαυροι», θέλουν να αφήσουν πίσω την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό αλλά και τις δύο ήττες με Μπάγερν και Ατρόμητο και να μπουν σήμερα με πάθος και ψυχή για να πάρουν το πολύ σημαντικό τρίποντο. Μία νίκη μπορεί να δώσει μεγάλη ώθηση στην ομάδα για την δύσκολη συνέχεια, μιας και έρχεται και το πολύ μεγάλο παιχνίδι με τον Αίαντα στο ΟΑΚΑ για την 5η αγωνιστική του Champions League!
Η Ένωση δούλεψε πολύ καλά και δίχως εκνευρισμό όλη την εβδομάδα στα Σπάτα και ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν έχει πολλές απουσίες. Αν εξαιρεθεί ο Λόπες, που αρχίζει και ακουμπάει μπάλα σιγά σιγά, ο Εβρίτης τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στον Οικονόμου, μπήκε πρόσφατα σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων, Αλμπάνη, Αιντάρεβιτς, Σβάρνα ενώ θα μπορεί να υπολογίζει σε Κλωναρίδη και Τσιγκρίνσκι που δεν έπαιξαν με Ατρόμητο.
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης σκέφτεται να παρατάξει την εξής 11αδα: ο Μπάρκας στην εστία, Γκάλο και Χουλτ δεξιά και αριστερά αντίστοιχα και Λαμπρόπουλος-Τσόσιτς το κεντρικό δίδυμο. Στην μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Σιμόες-Άλεφ, στο δεξί φτερό ο Μπακασέτας, αριστερά φαβορί είναι ο Μπογέ (έχει πολλές πιθανότητες και ο Μάνταλος) και στην γραμμή κρούσης ο Λιβάγια με τον Πόνσε!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});