Uncategorized

Δεν τίθεται θέμα Ουζουνίδη στην ΑΕΚ προς το παρών


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Έντονη απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις της ομάδας ύστερα από την νέα ήττα στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό. Η ΑΕΚ, έμεινε στο -12 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, και πλέον τα περιθώρια έχουν στενέψει αρκετά.

Η Ένωση, πήγε να παίξει ένα ακόμα ματς ”τελικό”, αλλά έχασε με κάτω τα χέρια προκαλώντας πολλές αντιδράσεις στον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και όχι μόνο. Αντικειμενικά, η χρονιά φαίνεται πως πήγε στράφι για την ΑΕΚ καθώς η διαφορά από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας βρίσκεται σε διψήφιο νούμερο. Παρόλα αυτά, υπάρχουν ακόμα πολλά που πρέπει να κυνηγήσει. Αρχικά, να αφήσει στο στίγμα της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λίγκ αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τον Άγιαξ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λίγκ. Έπειτα, στόχος των ”κιτρινόμαυρων” είναι και το κύπελλο Ελλάδος, καθώς και να προσπαθήσουν να μειώσουν την διαφορά από την κορυφή.

Στην ΑΕΚ, δεν θέλουν να πάρουν βιαστικές αποφάσεις εν θερμώ. Θέμα αλλαγής προπονητή αυτή την στιγμή δεν τίθεται. Προς το παρών τουλάχιστον. Αυτό που ζητείται τώρα είναι καθαρό μυαλό και εντοπισμός του προβλήματος τόσο από την διοίκηση όσο και από τον ίδιο τον Μαρίνο για να μην συνεχιστεί η κατηφορική πορεία μια ομάδας που πέρσι στέφθηκε πρωταθλήτρια, και φέτος παλεύει να μειώσει την διαφορά από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. 


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});