Uncategorized

Την Τρίτη κρίνεται κατά πολύ ο Ουζουνίδης!

Άμεσες θα είναι οι εξελίξεις, έπειτα από την κάκιστη εμφάνιση και ήττα με 2-1 από τον πολύ ανώτερο Παναιτωλικό, στην ΑΕΚ!


Μπορεί να μην έχει ειπωθεί επίσημα ότι τίθεται σε συζήτηση η συνέχιση της συνεργασίας με τον Μαρίνο Ουζουνίδη αλλά σίγουρα η θέση του στην άκρη του πάγκου είναι επισφαλής και το ξέρει και ο ίδιος. Το συνεχές κακό αγωνιστικό πρόσωπο της Ένωσης έχει προβληματίσει και τους ανθρώπους της διοίκησης του Δικεφάλου.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Το μέλλον του Εβρίτη τεχνικού στον πάγκο των «κιτρινόμαυρων» θα κριθεί κατά πολύ στον πολύ δύσκολο εντός έδρας αγώνα απέναντι στον Άγιαξ αλλά ακόμα και αν καταφέρει και φύγει με κάτι θετικό από εκεί σίγουρα ξέρει ότι δεν θα είναι ασφαλής και σίγουρος.
Εκτός από το θέμα του προπονητή όμως, στην ΑΕΚ βρίσκονται σε σημείο που πρέπει να ληφθούν σημαντικές αποφάσεις όσον αφορά την ομάδα και το μέλλον της. Πρώτος ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα είναι αυτός που θα πρέπει να τρίξει τα δόντια και να «ξαναβάλει την ομάδα στο σωστό δρόμο»!
Ο τεχνικός της Ένωσης, Μαρίνος Ουζουνίδης, στην χθεσινή συνέντευξη τύπου έκανε λόγο για εκκαθαρίσεις και άφησε αιχμές για κάποιους παίκτες του οι οποίοι όπως χαρακτηριστικά είπε: «παίζουν απλά για να παίζουν». Πλέον οι άνθρωποι της Ένωσης πρέπει να ρυθμίσουν τα θέματα με τις ανανεώσεις και να βγουν στην αγορά για παίκτες που θα βοηθήσουν ουσιαστικά την ομάδα σε θέσεις που φαίνονται εμφανώς κενά.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});