Uncategorized

Για να διευρύνει το νικηφόρο σερί της η Βασίλισσα!

Ακόμα μία νίκη θέλει η ΑΕΚ, για να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της σε Ελλάδα και Ευρώπη, που αντιμετωπίζει τον Ήφαιστο Λήμνου στο ΟΑΚΑ! (15:00, kitenimerosi.gr/ CosmoteSport4)


Τον Ήφαιστο Λήμνου αντιμετωπίζει η Ένωση με σκοπό να πάρει ακόμα μία νίκη για να συνεχίσει τα καλά αποτελέσματα εντός και εκτός συνόρων. Ο Λούκα Μπάνκι και οι παίκτες του ολοκλήρωσαν χωρίς περαιτέρω απρόοπτα την προετοιμασία τους και είναι αποφασισμένοι να μπουν από το πρώτο λεπτό με πάθος και ένταση με σκοπό να πάρουν με εύκολη νίκη με θέαμα για όσους θα βρεθούν στο Κλειστό. Ο Ήφαιστος, από την πλευρά του, είναι ξεκούραστος αφού δεν είχε παιχνίδι μεσοβδόμαδα όπως η Ένωση και προέρχεται από μία μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ. Η Βασίλισσα προέρχεται από δύο νίκες σε ισάριθμα ματς απέναντι σε Κύμη και Άντβερπ για το Πρωτάθλημα και το Basketball Champions League αντίστοιχα. 
Ο Λούκα Μπάνκι έχει τονίσει επανειλημμένα στους παίκτες του ότι ο Ήφαιστος είναι καλή ομάδα και έχει πολύ καλή ψυχολογία, έπειτα από την μεγάλη νίκη, ερχόμενος για ένα ακόμα μεγάλο αποτέλεσμα απέναντι στην ΑΕΚ.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Ιταλός τεχνικός της Ένωσης βλέπει να παραμένουν τα ίδια προβλήματα στο μπλοκάκι του. Αυτά των Βασίλη Καββαδά, Βασίλη Ξανθόπουλου και Ξαβιέ Ρατάν-Μέις οι οποίοι ακολουθούν θεραπευτικές αγωγές. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι κανονικά στην διάθεση του έμπειρου τεχνικού για να παρατάξει ένα πολύ δυνατό και καλό σύνολο.
Οι άνθρωποι της Ένωσης περιμένουν πολύ κόσμο λόγω και της «Family Day» που ο κόσμος της θα μπορεί να βρεθεί δίπλα στην ομάδα με μόλις 2 ευρώ.
ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ για την Βασίλισσα!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});