Uncategorized

Επαγγελματική νίκη πριν την διακοπή

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, η ΑΕΚ επικράτησε του Ήφαιστου Λήμνου με 83-69 για την 7η αγωνιστική της Basketleague.

Η ομάδα από την Λήμνο φάνηκε ιδιαίτερα ανταγωνιστική στο πρώτο ημίχρονο, το οποίο έκλεισε με την Βασίλισσα μπροστά με 3 πόντους, 41-38.

Για την ομάδα του Λούκα Μπάνκι ξεχώρισαν αρκετοί καλαθοσφαιριστές, όπως οι Ματσιούλις, Λαρεντζάκης, Γκρίφιν και Χάντερ, οι οποίοι τελείωσαν την αναμέτρηση με διψήφιο αριθμό πόντων.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα από την Λήμνο έβαλε δύσκολα στην ΑΕΚ, η οποία λίγες φορές βρέθηκε μπροστά στο σκορ, καθώς οι παίκτες του Ηφαίστου επέδειξαν ιδιαίτερες επιθετικές αρετές, σημειώνοντας 38 πόντους ενώ δέχθηκαν μόλις 41.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ σκλήρυνε την άμυνά της και στην τρίτη περίοδο κατάφερε να δημιουργήσει μια διαφορά 10 πόντων, κλείνοντας το τρίτο δεκάλεπτο στο +11, 65-54.

Στην τελευταία περίοδο το σκηνικό δεν άλλαξε, η Βασίλισσα διατήρησε το προβάδισμα που είχε δημιουργήσει και έφτασε εν τέλει στην επικράτηση με 83-69 κερδίζοντας το χειροκρότημα των περίπου 3 χιλιάδων φιλάθλων που ήρθαν στο ΟΑΚΑ σήμερα το μεσημέρι.

Πλέον ακολουθεί ξεκούραση για τους παίκτες της ΑΕΚ καθώς την επόμενη εβδομάδα σειρά έχουν οι υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

ΑΕΚ (Μπάνκι): Ξανθόπουλος, Σάκοτα 15, Τσαλμπούρης, Ματσιούλις 12, Λαρεντζάκης 16, Μωραΐτης 4, Γκρίφιν 13, Σαντ Ρος 6, Ρογκαβόπουλος, Ρόμπερσον 2, Γιαννόπουλος 3, Χάντερ 12

Ήφαιστος Λήμνου (Μανωλόπουλος): Γκότσερ 12, Μανωλόπουλος 5, Μπρέιζελτον 13, Έβανς 19, Σμιθ 3, Σταμάτης, Διαμαντάκος 2, Χαριτόπουλος 1, Μούρτος 2, Γόντικας, Φρεϊμάνις 5, Γουίγκινς 5


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});