Uncategorized

Το έχασε (πάλι) μόνη της!

Η ΑΕΚ έχασε από τον Άγιαξ (0-2) και τελείωσε ουσιαστικά τον όμιλο τελευταία με ένα παιχνίδι να απομένει στο ” Ντα Λουζ’ με την Μπενφίκα.

Η ΑΕΚ και ο Άγιαξ ξεκίνησαν και οι δύο προσεκτικά το ματς, χωρίς πολλά λάθη, προτιμώντας να μην ρισκάρουν και βγουν εκτεθειμένες σε κάποια ενδεχόμενη επίθεση.Η πρώτη καλή ευκαρία ήταν για τον Άγιαξ με την σέντρα του Μπλιντ που έβγαλε μόνο του το Νερες, έπιασε την κεφαλιά αλλά ήταν πολύ αδύναμη. Στη συνέχεια ο Τάντιτς που έφερε πολλά προβλήματα στην ΑΕΚ, έκανε ένα εκπληκτικό φάουλ με την μπάλα να περνάει ξυστά από το οριζόντιο δοκάρι. Η συνέχεια ήταν “μουντή” μέχρι την πρώτη καλή ευκαρία της ΑΕΚ, με τον Γκάλο να σεντράρει, η μπάλα να πέρασε στον Πόνσε που ήταν στην μεγάλη περιοχή αλλά άνοιξε το κοντρόλ και έδωσε την ευκαιρία να μαζέψει ο Ονάνα με διπλή προσπάθεια.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({

google_ad_client: “ca-pub-2691683486408955”,

enable_page_level_ads: true

});

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ ήταν πιο ανεβασμένη και μπήκε δυνατά και συγκεντρωμένη, όντας προσηλωμένη στον σχεδιασμό του Μαρίνου Ουζουνίδη. Ο Άγιαξ παρ’ όλα αυτά κάνει μία πολύ σημαντική φάση με τον Τάντιτς από αριστερά που σέντραρε  και βρήκε τον Ντόλμπεργκ ο οποίος με προβολή δεν κατάφερε να βάλει τη μπάλα στα δύχτια αλλά πέτυχε το δοκάρι. Γύρω στο 60′ ο Σένε εκτέλεσε το φάουλ από αριστερά με τον Λιβάγια να χρησιμοποιεί το χέρι του για να απομακρύνει τη μπάλα. Ο διαιτητής σωστά σφύριξε το πέναλντι που ανέλαβε ο Τάντιτς που δεν αστόχησε. Λίγο αργότερα, ο “Αίαντας” κυκλοφόρησαν ωραία την μπάλα, με τους επιθετικούς να κρύβουν τη μπάλα και το Τάντιτς πέτυχε το δεύτερο του γκολ στον αγώνα και κλείδωσε τη νίκη για τους Ολλανδούς.
Στο τέλος η Ένωση είχε μία καλή φάση με ένα σουτ του Μπογέ προς το τέλος, με τον Ονάνα, όμως, να είναι σε ετοιμότητα και απέκρουσε δύσκολα τη μπάλα σε κόρνερ.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({

google_ad_client: “ca-pub-2691683486408955”,

enable_page_level_ads: true

});