Uncategorized

Το προφίλ του Παναγιώτη Μωραΐτη! (VIDEO)

Η ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα παρακολουθεί “στενά” την περίπτωση του νεαρού επιθετικού της Πανχαϊκής, Παναγιώτη Μωραΐτη. Οι κιτρινόμαυροι έχουν εκδήλωσει έντονο ενδιαφέρον για τον παίκτη και είναι πιθανό να κινηθεί για την απόκτηση του. Το kitenimerosi.gr σκιαγραφεί το προφίλ του 21χρονου φορ. 


Ο Παναγιώτης Μωραΐτης ανήκει στην ομάδα της Πάτρας από το καλοκαίρι του 2016, όταν μετακόμισε εκεί από τον Παναιτωλικό. Στο Αγρίνιο ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και αγωνίστηκε με τη Κ-20 του συλλόγου. Στη Παναχαΐκη διανύει την τρίτη του σεζόν με το κοντέρ να έχει γράψει 35 συμμετοχές, ενώ έχει σημειώσει 16 γκολ συνολικά, στο πρωτάθλημα της Β εθνικής (15) και στο Κύπελλο Ελλάδος (1). Μεταξύ άλλων έχει μοιράσει και 4 ασσίστ.

Ο 21χρονος φορ αποτελεί το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα μεταμόρφωσης ενός ποδοσφαιριστή με τη μεταγραφή του σε μία ομάδα. Λίγοι φανταζόντουσαν πριν 2,5 χρόνια την εξέλιξη και την αγωνιστική άνοδο του παίκτη, που θα έφτανε μέχρι και να απασχολεί τη πρωταθλήτρια Ελλάδος. Ο Μωραΐτης από αρκετά νεαρή ηλικία ξεχώριζε για την σχέση του με τα αντίπαλα δίχτυα, αυτό το απέδειξε στη Πάτρα ειδικά τη περασμένη σεζόν, όπου σημείωσε 14 τέρματα και αναδείχθηκε 2ος σκόρερ της κατηγορίας. Πόλλοι ισχυρίζονται πως είναι ένα “καθαρό” και “βαρύ” σέντερ φορ που μοιάζει ανίκητος στην αντίπαλη περιοχή. Ο νεαρός έχει την αίσθηση του γκολ, είναι τη κατάλληλη στιγμή στο σωστό σημείο, ώστε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

Το δυνατό του σημείο είναι η αλτικότητά του και αυτό φαίνεται από το γεγονός πως πάνω από τα μισά του τέρματα τη περασμένη σεζόν τα πέτυχε με το κεφάλι. Έχει δουλέψει πάνω σε αυτό το τομέα και στον “αέρα” είναι πολύ δυνατός.

Σε νεαρότερη ηλικία με τη φανέλα της Κ-20 του Παναιτωλικού 
Όσοι γνωρίζουν και παρακολουθούν τον ποδοσφαιριστή της Παναχαΐκης έχουν να λένε για την πειθαρχία και την αποφασίστηκότητα που τον διακρίνουν στη ποδοσφαιρική του ζωή και όχι μόνο. 
Η μεταγραφή του στους πατρινούς των άλλαξε προς το καλύτερο. Στο ποδοσφαιρικό κοινό της αχαϊκής πόλης συστήθηκε ως ένας νέος επιθετικός με φιλοδοξίες και ικανότητες αλλά και μεγάλες ελλείψεις σε τεχνική κατάρτιση και τακτική συνέπεια εντός αγωνιστικού χώρου. Όμως, όπως τόνισαμε νωρίτερα, η αγωνιστική του εξέλιξη ήταν ραγδαία. Κατα καιρούς έχει δείξει δείγματα πολύ καλής τεχνικής κατάρτισης. Ενώ, τακτικά ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος έχει στη διάθεσή του έναν επιθετικό που δε παραβλέπει τα αμυντικά του καθήκοντα και συμμέτεχει ενεργά στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας. 
Δείτε στο παρακάτω βίντεο τα κατορθώματα του τη σεζόν 2017/18:

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({
google_ad_client: “ca-pub-2691683486408955”,
enable_page_level_ads: true
});