Uncategorized

Ουζουνίδης: “Όποιος πιστεύει πως η ομάδα καταλογίζει ευθύνες σε αυτούς τους 3 παίκτες, είναι ηλίθιος”

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μιλώντας στη κάμερα της NOVA σχολίασε την απόφαση να τεθούν εκτός πλάνων οι τρεις ποδοσφαιριστές λόγω της μη συμφωνίας για την ανανέωση των συμβολαίων τους. 

Αναλυτικά τόνισε: “Για να πιστέψει κάποιος πως η ομάδα καταλογίζει ευθύνες στους Σιμόες-Μπακασέτα-Λαμπρόπουλο είναι ηλίθιος.
Πρέπει να βρεις τη δύναμη να το ξεπεράσεις. Έχουμε τέτοιους παίκτες στην ομάδα. Έχουμε και πολλές ατυχείς συγκυρίες. Πρέπει να δώσουμε όλοι μας τον καλύτερο εαυτό για να το ξεπεράσουμε.
Πρέπει να ανταποκριθείς στις δύσκολες καταστάσεις. Ο τελευταίος μήνας γύρισε όλα τα πράγματα ανάποδα για μας. Τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ σίγουρα έχουν επηρεάσει με την ένταση που έχουν, όμως σε κανέναν δεν αρέσει η ήττα”.

Για το αν είναι εφικτός ο στόχος του πρωταθλήματος: “Μαθηματικά δεν είσαι εκτός. Κυνηγάς ότι καλύτερο μπορείς. Οφείλουμε να κυνηγήσουμε το κάθε αποτέλεσμα. Νομίζω πως έχουμε πιθανότητες να πλησιάσουμε την κορυφή. Θα πρέπει να δούμε και τις αλλαγές τον Ιανουάριο για να ενισχύσουμε την ομάδα”.

Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό: τόνισε: “Σίγουρα αλλάζουν κάποια πράγματα. Έχουμε μιλήσει, η διοίκηση ξέρει τα θέλω του προπονητή”.

     (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({
          google_ad_client: “ca-pub-2691683486408955”,
          enable_page_level_ads: true
     });