Uncategorized

Αλμπάνης: “Στόχος μας να κερδίζουμε κάθε ματς”

Δείτε τα λόγια του νεαρού εξτρέμ της ΑΕΚ μετά τη νίκη με τη Ξάνθη στο ΟΑΚΑ



Για τη συμμετοχή του: «Είναι ωραία η αίσθηση να γυρίζεις στον αγωνιστικό χώρο. Ήρθε και με ένα νικηφόρο αποτέλεσμα που είναι πιο σημαντικό. Είναι διπλή χαρά: να επιστρέφεις και να κερδίζει η ομάδα σου».
«Ειμαστε συνειδητοποιημένοι. Ξέρουμε πως έχει η κατάσταση και θέλουμε να την ανατρέψουμε μπήκαμε αποφασισμένοι. Ειχαμε ένα νεκρό διάστημα, αλλά κερδίσαμε. Τον τελευταίο καιρό μας λείπει λίγο η αυτοπεποίθηση. Γι’ αυτό δεν κάνουμε τις ευκαιρίες γκολ. Είχα κι εγώ μία στιγμή».

Για τη συνέχεια: «Μας δίνει αυτή η νίκη αυτοπεποίθηση και ώθηση. Στόχος μας είναι να κερδίζουμε κάθε ματς, να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο και ελπίζω να πάνε όλα καλά».

Για το τι έχει φταίξει στην ΑΕΚ: «Όταν χάνεται ένα παιχνίδι και στη συνέχεια σου αφαιρούν τρεις πόντους, λιγάκι χάνεις τη συγκέντρωσή σου. Ήρθαν και αρνητικά αποτελέσματα στην Ευρώπη. Είναι συνδυαστικά όλα αυτά και είχαμε αυτή την εικόνα».

Για το αν έχει κριθεί το πρωτάθλημα: «Δεν έχουν κριθεί όλα. Είναι νωρίς να το πούμε. Εχουμε δει να συμβαίνουν περιστατικά και να έρχονται στο προσκήνιο ομάδες και να πηγαίνουν στην κορυφή. Θα παλέψουμε ως το τέλος, συγκεντρωμένοι, προσπαθώντας να βγάλουμε το καλύτερο δυνατό

     (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({
          google_ad_client: “ca-pub-2691683486408955”,
          enable_page_level_ads: true
     });