Uncategorized

Απόδραση για την Βασίλισσα

Σπουδαίο διπλό για την ΑΕΚ που νίκησε τον Αρη στο Αλεξάνδρειο με 81-77.


Η Βασίλισσα διατηρούσε το προβάδισμα στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, αν και στο φινάλε καρδιοχτύπησε με τα συνεχόμενα λάθη.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δυο ομάδες βρέθηκαν αρκετές φορές ισόπαλες και μόλις στη λήξη του δεύτερου δεκαλέπτου η ΑΕΚ πήρε ένα μικρό προβάδισμα 6 πόντων (33-39).


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ μπήκε πιο δυνατά, μεγάλωσε την ένταση σε άμυνα και επίθεση, ανέβασε τη διαφορά σε διψήφιο αριθμό και την διατηρούσε με άνεση μέχρι το τελευταίο ενάμιση λεπτό.

Εκεί, οι παίκτες του Λούκα Μπάνκι έκαναν συνεχόμενα λάθη, ο Μποχωρίδης ευστόχησε σε δυο μακρινά σουτ και η διαφορά βρέθηκε στους 2 πόντους (77-79) με 16 δευτερόλεπτα να απέμεναν για τη λήξη.

Ο Σάκοτα όμως ήταν ψύχραιμος από τη γραμμή των βολών, ο Αρης αστόχησε και η ΑΕΚ πήρε το ροζ φύλλο αγώνα με 77-81, μια νίκη μεγάλης σημασίας.

Πλέον, στο στρατόπεδο της Βασίλισσας συγκεντρώνονται για την αναμέτρηση με την Χάποελ Ιερουσαλήμ την Τρίτη το βράδυ στο Ισραήλ.

Αρης (Αγγέλου): Σλαφτσάκης 1, Μποχωρίδης 24, Μακγκι 6, Μπελ 7, Νταλό 7, Βεργίνης 3, Φλιώνης 2, Χρηστίδης 3, Τζόουνς 15, Καιζερ 9

ΑΕΚ (Μπάνκι): Ματσιούλις 10, Τσαλμπούρης 5, Χάντερ 16, Γκρίφιν 14, Σαντ Ρος, Μωραΐτης 2, Σάκοτα 11, Λαρεντζάκης 13, Ρογκαβόπουλος, Ρόμπερσον 10, Ράταν Μέις.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});