Uncategorized

Η αποτελεσματικότητα του Πόνσε θυμίζει Μπλάνκο

Ο Εζεκίελ Πόνσε έφτασε τα 7 γκολ στο πρωτάθλημα και η αποτελεσματικότητά του ξυπνά μνήμες Ίσμαελ Μπλάνκο.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Το γκολ του Αργεντινού ήταν αυτό που ξεκλείδωσε την πολυπρόσωπη άμυνα της Λαμίας χθες στο ΟΑΚΑ και, όπως και πριν μια εβδομάδα στον αγώνα με την Ξάνθη, ήταν καταλυτικό για την κατάκτηση των τριών βαθμών στη μάχη του πρωταθλήματος.

Ο Πόνσε έχει φτάσει τα 7 γκολ σε 12 αγώνες πρωταθλήματος με την φανέλα της ΑΕΚ, θέλει 4 για να ισοφαρίσει την περσινή επίδοση του Σέρχιο Αραούχο, ενώ το στιλ του θυμίζει σε πολλές περιπτώσεις Ίσμαελ Μπλάνκο.

Ο 21χρονος Αργεντινός είναι ξεκάθαρα επιθετικός που βρίσκεται συνεχώς στην αντίπαλη περιοχή, πιέζει ψηλά τους αμυντικούς και τον τερματοφύλακα, ενώ παράλληλα περιμένει κυριολεκτικά μισή ευκαιρία για να την μετατρέψει σε γκολ, όπως ακριβώς έκανε και ο Μπλάνκο, ειδικά τα πρώτα δυο χρόνια του στην Ένωση.

Είναι ξεκάθαρο λοιπόν πως οι πρωταθλητές έχουν ανάγκη τον γκολτζή Πόνσε στη μάχη του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου, για αυτό και η Ρόμα επέμενε σε τόσο υψηλή ρήτρα σε περίπτωση που η ΑΕΚ θέλει να τον κάνει δικό της. Αν η Ένωση αποφασίσει να κάνει μια μεγάλη υπέρβαση, θα φανεί το επόμενο διάστημα.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});