Uncategorized

Νικολάου: «ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ για την διοίκηση που μόνη παλεύει και κερδίζει μάχες»

Δείτε το ποστάρισμα του Διευθυντή επικοινωνίας της Ένωσης

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Διευθυντής επικοινωνίας της ΚΑΕ ΑΕΚ, Γιώργος Νικολάου, έκανε ανάρτηση στο facebook, μέσω της οποίας αναφέρθηκε στην βράβευση της Βασίλισσας του 1968 από τον ΠΣΑΤ, ενώ απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο να στηρίξει την ομάδα. 
Αναλυτικά έγραψε: «Αισθάνομαι από θέσεως την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς το ΔΣ του ΠΣΑΤ για την βράβευση στους αληθινούς Πρώτους, στους άξιους πρωταγωνιστές της «Βασίλισσας» του 1968 και στις οικογένειες των θρυλικών απόντων, αλλά και για την τιμητική διάκριση στο «1968» του Μάκη Αγγελόπουλου και του Τάσου Μπουλμέτη. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τους… 18 γενναίους συναδέλφους, που ψήφισαν την ΑΕΚ, κάτοχο του Τσάμπιονς Λιγκ 2018 (στο κορυφαίο F4 όλων των εποχών) και του Κυπέλλου Ελλάδος 2018, για ομάδα της χρονιάς, και τους… 4 ακόμα γενναιότερους, που ψήφισαν τον Κόουτς Σάκοτα ως προπονητή της χρονιάς. 
Και για να μη ξεχνιόμαστε… ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ, με Λαύριο. Το αξίζουν Μπάνκι και παίκτες. Το αξίζει η Διοίκηση, που μόνη παλεύει και κερδίζει μάχες. Θα κερδίσει περισσότερες, με ενωμένη την κιτρινόμαυρη οικογένεια, κόντρα σε ένα ζοφερό περιβάλλον. Και υπάρχουν μάχες ΜΠΡΟΣΤΑ, εντός και εκτός παρκέ. Το 2019 είναι η πιο κρίσιμη χρονιά της Αναγέννησης…»