Uncategorized

Καθάρισε και το Λαύριο η Βασίλισσα

Με εκπληκτικό μπάσκετ, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, η ΑΕΚ επικράτησε και επί του Λαυρίου, με 83-64  και έφτασε τις 9 σερί νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Στο πρώτο δεκάλεπτο η ΑΕΚ μπήκε μουδιασμένα στον αγώνα, το Λαύριο επιτέθηκε και έτσι η πρώτη περίοδος έκλεισε με προβάδισμα των φιλοξενούμενων με 15-16.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ΑΕΚ συνήλθε και με καλύτερες επιλογές στην επίθεση ανέτρεψε το αποτέλεσμα και έκλεισε το ημίχρονο στο 37-31.

Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν ένας μονόλογος της Βασίλισσας σε άμυνα και επίθεση, η διαφορά εκτοξεύτηκε με πρωταγωνιστές τους Τσαλμπούρη και Ράταν Μεις και η τρίτη περίοδος έκλεισε με την ΑΕΚ στο +20, 64-44.

Η τελευταία περίοδος ήταν διαδικαστική, ο Λούκα Μπάνκι έδωσε αρκετό χρόνο συμμετοχής στους Μωραΐτη, Ρογκαβόπουλο, Τσαλμπούρη και Ρόμπερσον, η διαφορά παρέμενε σε υψηλά επίπεδα και έτσι φτάσαμε στο τελικό σκορ που είναι 83-64 υπέρ της ΑΕΚ.

Επόμενος αγώνας για την Βασίλισσα απέναντι στη Νίμπουρκ την Τετάρτη στις 19:30 στο ΟΑΚΑ.

ΑΕΚ (Μπάνκι): Σάκοτα 12, Τσαλμπούρης 10, Ματσιούλις 4, Ράταν Μέις 10, Λαρεντζάκης 6, Μωραΐτης 2, Γκρίφιν 8, Σαντ Ρος 9, Ρογκαβόπουλος 3, Ρόμπερσον 5, Γιαννόπουλος και Χάντερ 14.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});