Uncategorized

Μεγάλη “Βασίλισσα” νίκησε και την Νίμπουργκ!

Μεγάλη νίκη για την ΑΕΚ που δυσκολέυτηκε αλλα επιβλήθηκε της Νίμπουργκ με 80-76

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Το πρώτο δεκάλεπτο «άρχισε» νοθρά και για τις δυο ομάδες καθώς χρειάστηκαν αρκετά λεπτά παιχνιδιού για να μπει το πρώτο καλάθι. Έπειτα οι δυο ομαδες ανέβασαν τον ρυθμό, σε άμυνα και επίθεση, έτσι η πρώτη περίοδος τελείωσε με το σκορ στο 20-19 υπέρ της «Βασίλισσας».

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι δυο ομάδες παρέμειναν στον ίδιο ρυθμό και το σκορ στο πρώτο 5λεπτο ηταν 25-25. Με τον ίδιο τρόπο έληξε και αυτο το δεκάλεπτο.

Η «Ένωση» βρέθηκε στο -6 όμως πολύ γρήγορα με τον Σαντ-Ρος οι κιτρινόμαυροι βρέθηκαν στο +2. Οι Τσέχοι έδειχναν πολυ σκληροί να πεθάνουν, καθώς ο Κόζει «οργίαζε» και αύξησε την διαφορά στους 5 υπέρ της Τσέχικης ομάδας. Η ΑΕΚ όμως έδειξε μέταλλο και έφερε το παιχνίδι στα ίσα και στην τελευταία επίθεση πήρε και πάλι το προβάδισμα στην ληξη του τρίτου δεκαλέπτου.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο η ΑΕΚ ξεκίνησε καλά αλλα η Νίμπουργκ απάντουσε σε κάθε ευκαιρία που της δινόταν και έτσι έμενε κοντά στο σκορ. Τα κακά σουτ και η άσχημη άμυνα απο τους παίκτες του Μπάνκι έκαναν τους παίκτες της Νίμπουργκ να ισοφαρίσουν το παιχνίδι στο 69-69. Η «Βασίλισσα» όμως ανέτρεψε την κατάσταση με καλές άμυνες και πολλα κερδισμένα φαουλ που οδήγησαν στην νίκη και το σερί νικών συνεχίζεται…

ΑΕΚ : Σάκοτα (18), Τσαλμπούρης, Ματσιούλις(15), Ράταν-Μεις(4), Λαρετζάκης(7), Μωραϊτης, Γκρίφιν(6), Σαντ-Ρος(12), Ρογκαβόπουλος, Ρόμπερσον, Γιαννόπουλος,Χάντερ(18)

Νίμπουργκ : Κόζει(13), Ραίτ(9), Λόρενς(6), Βιοράλ, Πάμπρλα(2), Βόχατσικ(10), Ντέιβις, Μάιερς(2), Χρούμπαν(10), Πέτερκα(10), Μπέντα(12), Κρίζ(2)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});