Uncategorized

“Όχι” του Κρίστιτσιτς σε πρόταση ανανέωσης – Πανικός στον Ερυθρό

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Βασικό θέμα στη Σερβία είναι του Κρίστιτσιτς, καθώς με νέο δημοσιεύμα φέρεται να είπε “όχι” σε νέα πρόταση ανανεώσης του συμβολαίου του από τον Ερυθρό Αστέρα και τώρα φαίνεται να δυσκολεύει ακόμα περισσότερο η παραμονή του στην ομάδα.
Η ΑΕΚ πάντως έχει θέσει τον Κρίστιτσιτς ως βασικό στόχο και κινείται για την απόκτηση του, σε μία προσπάθεια απόκτησης του παίκτη από τον Γενάρη με μειωμένο πόσο από αυτό της ρήτρας, αφού το συμβόλαιο του λήγει το προσεχές καλοκαίρι.



Αναλυτικά όσα γράφει η «Kurir»: «Ο Νέναντ Κρστίτσιτς είχε το προηγούμενο καλοκαίρι προσφορά από την Πάρμα, αλλά λόγω του Champions League, αποφάσισε να μείνει στον Ερυθρό Αστέρα. Διαπραγματεύτηκε με την ομάδα την επέκταση του συμβολαίου του, αλλά δεν ικανοποιήθηκε ούτε από τα χρήματα που του έδιναν, ούτε με τη χρονική διάρκεια, αφού η ομάδα του Βελιγραδίου ήθελε να υπογράψει μέχρι το 2023! Η διοίκηση έχει πει ότι θα κάνει μία τελευταία προσπάθεια να διαπραγματευτεί μαζί του και αν δεν επιτευχθεί συμφωνία, τότε θα μπορεί να φύγει μόνο αν φέρει πρόταση τουλάχιστον 1 εκατ. Ευρώ». 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});