Uncategorized

Φτάνει στην συμφωνία με Κρίστιτσιτσς η Ένωση

Οριστική συμφωνία αποκαλύπτουν οι Σέρβοι για Νέναντ Κρστίτσιτς και την Ένωση, που πίεζει τον Ερυθρό Αστέρα για το κλείσιμό της μεταγραφής.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε επικοινωνία με τον Ερυθρό Αστέρα για την οριστική απόκτηση του Νέναντ Κρστίτσιτς, ο οποίος σύμφωνα με αναφορές είπε το «ναι» στον δικέφαλο!

Το mozzartsport γράφει, πως η Ένωση έφτασε σε προφορική συμφωνία με τονΣέρβο μέσο για συμβόλαιο τριών χρόνων με οψιόν για ακόμα ένα έτος και με ετήσιες απολαβές 500.000 ευρώ. Επιπρόσθετα ο ίδιος αρνήθηκε την πρότασή ανανέωσης από τον Ερυθρό Αστέρα που ανερχόταν στα 300.000 ευρώ τον χρόνο έως  2023.

Η ΑΕΚ πίεζει για την απόκτηση του μέσου τον Ιανουάριο και όχι στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, εφόσον λήγει το συμβόλαιο του.

Τα Σέρβικα ΜΜΕ σημειώνουν πως η αρχική πρόταση των 2500.000 απορρίφθηκε και το “κιτρινόμαυρο” ποσό θα πρέπει να έρθει σε ύψος 500.000 ευρώ για την ολοκλήρωση της μεταγραφής

Ο Κρστίτσιτς απολαμβανει αυτήν την στιγμή τις διακοπές με την οικογενεία του στην Ιταλία σκαι αναμαίνει όπως όλοι τις εξελίξεις!