Uncategorized

Στην πόρτα της εξόδου Μέις και Ρόμπερσον!

Έπειτα από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ο Λούκα Μπάνκι έδωσε σε όλα τα μέλη της ομάδας ένα διήμερο ρεπό, με σκοπό να ξεκουραστούν από τα συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη, αυτό όμως δεν εμποδίζει τους ανθρώπους της ομάδας να ασχολούνται με το κομμάτι της ενίσχυσης!

Δύο παίκτες από το τωρινό ρόστερ της ΑΕΚ είναι στην πόρτα της εξόδου. Πιο συγκεκριμένα Ξαβιέ Ρατάν-Μέις και Τάιλερ Ρόμπερσον αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν από την ομάδα αφού δεν ταιριάζουν στο αγωνιστικό πλάνο της ομάδας του Μπάνκι.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Τάιλερ Ρόμπερσον δεν ήρθε στην Ένωση για βασικό γρανάζι στο αγωνιστικό πλάνο, όμως οι μέχρι τώρα εμφανίσεις του δεν φαίνεται να έχουν εντυπωσιάσει τον Ιταλό προπονητή και οι πιθανότητες παραμονής του στην ομάδα αρχίζουν και λιγοστεύουν.

Από την άλλη ο Ρατάν-Μέις δεν είναι τόσο οργανωτικός και τόσο αποτελεσματικός όσο πίστευε και ήθελε ο Μπάνκι από εκείνον αλλά και στην άμυνα δεν φαίνεται να είναι τόσο ενεργός με τον προπονητή του να μην είναι ευχαριστημένος από την απόδοσή του.

Οι άνθρωποι της Βασίλισσας δεν θέλουν να χαλάσουν την πολύ καλή εικόνα που έχει δείξει φέτος η Βασίλισσα εκτός του κακού ξεκινήματος και της ήττας από τον Παναθηναικό και για αυτό έχουν βγει ενεργά στην αγορά, εκεί όπου έχουν, πάντα, μάτια και αυτιά ανοικτά για κάποιο τυχόν «λαυράκι» που μπορεί να προκύψει.

Οι υπεύθυνοι στην ΑΕΚ φαίνεται να έχουν πάρει την οριστική τους απόφαση και αυτή δεν είναι άλλη από την αποχώρηση των δύο παικτών από την ομάδα και την απόκτηση δύο παικτών στις ίδιες θέσεις αλλά με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους προαναφερθέντες!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});