Uncategorized

Πατίκας:”Έπαιζα πινγκ πονγκ με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον” (ΦΩΤΟ)

Ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ, Τζίμης Πατίκας μίλησε για τη σχέση του με τον Σερ Άλεξ.


Αναλυτικά:


«Δεν ήμουν έτοιμος για αυτό το βήμα. Δεν μπορούσα να αντέξω θερμοκρασίες -20 όπου χιόνιζε όποτε κάναμε προπόνηση», τονίζει ο παλαίμαχος επιθετικός της ΑΕΚ, ο οποίος αν και έμεινε για μόλις έξι μήνες οι εντυπώσεις από τη συνύπαρξη του με τον Φέργκιουσον ήταν άριστες.

«Μου συμπεριφέρθηκε με τον ίδιο τρόπο όπως με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Ήμουν συμπαίκτης με παίκτες όπως οι Γκόρντον Στράχαν, Άλεξ Μακλίς, Έρικ Μπλακ και τον αρχηγό της εθνικής Σκωτίας, Γουίλι Μίλερ. Ήταν μια ωραία εμπειρία, αλλά ήμουν μόνος μου εκεί δίχως την οικογένεια μου. Εκείνη την εποχή μας έβλεπαν όλοι σαν κανγκουρό.

Έπαιζα μπιλιάρδο και πινγκ πονγκ με τον Φέργκιουσον και στα ταξίδια για τα εκτός έδρας ματς καθόμασταν μαζί. Μάλιστα για αρκετά χρόνια μαζί με τους πρώην συμπαίκτες μου, μου έστελναν χριστουγεννιάτικες κάρτες. Η προπόνηση πάντως ήταν πολύ σκληρά και όλα γίνονταν με σοβαρότητα. Μάθαμε να ακολουθούμε σωστά διατροφή και να παίζουμε με συστήματα. Ο Φέργκι είχε προπονητές που δούλευαν ατομικά με μας και έδιναν μεγάλη έμφαση στις ντρίμπλες».

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});