Uncategorized

Σαν να μην έφυγε ποτέ από την ομάδα!

 

Την πρώτη του προπόνηση, στην δεύτερη χρονιά του στην Βασίλισσα, έκανε σήμερα ο Ντελρόι Τζέιμς υπό τις οδηγίες του Λούκα Μπάνκι!

Ο 32χρονος φόργουορντ που έφυγε το καλοκαίρι του 2018 από την ΑΕΚ λόγω του υψηλού συμβολαίου που του πρότεινε η Γκαζιαντέπ. Μετά από 4-5 μήνες στην Τουρκία ο Τζέιμς εξέφρασε την επιθυμία του για επιστροφή στην Βασίλισσα με τους ανθρώπους της ΚΑΕ ΑΕΚ να μην μένουν με τα χέρια σταυρωμένα και να κάνουν άμεση κίνηση για να γυρίσει ο Αμερικανός!

Ο Ντελρόι κατάφερε να μείνει ελεύθερος από την Γκαζιαντέπ και σε χρόνο dt συμφώνησε με την Ένωση και σήμερα αφού ήρθε στην Αθήνα, συμμετείχε στην απογευματινή προπόνηση των Κυπελλούχων Ελλάδας και Ευρώπης.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Από την πρώτη στιγμή που ζήτησε να επιστρέψει ο Αμερικανός, κύριος λόγος της επιθυμίας του ήταν ότι το κλίμα στην Βασίλισσα ήταν πολύ οικογενειακό και είναι δύσκολο να το έβρισκε αλλού αυτό. Επίσης είναι τρελαμένος με τον κόσμο της ΑΕΚ και την κάψα τους.

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς η ΑΕΚ δεν είναι μόνο μια ομάδα. Είναι μια παρέα και μια οικογένεια. Με δυνατό της όπλο τα “δυνατά” αποδυτήρια και την καλύτερη ψυχολογία που θα μπορούσε να έχει μια ομάδα!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});