Uncategorized

Ταξίδεψε άνθρωπος της ΑΕΚ για Περέιρα, σε καλό δρόμο οι επαφές!

Η ΑΕΚ έπειτα από την ανακοίνωση της μεταγραφής του Κρίστιτσιτς έχει ρίξει όλο το βάρος της στην απόκτηση ενός καλού εξτρέμ και σύμφωνα με πληροφορίες μας τον έχει βρει!


Ο ακραίος που έχουν ξεχωρίσει στην Ένωση είναι ο Ματέους Περέιρα, ο οποίος επιστρέφει στην Σπόρτινγκ έπειτα από τον δανεισμό του στην Νυρεμβέργη όπου δεν βρήκε χρόνο συμμετοχής!

Με τον παίκτη να γυρνάει στην Σπόρτινγκ όλοι στην Ένωση ψάχνονται για να κάνουν επαφές για να τον φέρουν στα Σπάτα αφού είναι ένας πολύ καλός παίκτης με παρόν και μέλλον.

Από μαθαίνουμε οι επαφές δεν περιορίζονται μόνο από το τηλέφωνο. Άνθρωπος της Ένωσης έκανε ταξίδι στην Πορτογαλία την Πέμπτη το βράδυ για να συναντηθεί με τους ανθρώπους των Λιονταριών για το ενδεχόμενο απόκτησης ή δανεισμού του 22χρονου Βραζιλιάνου εξτρέμ!

Εκτός από την συζήτηση ο άνθρωπος της ΑΕΚ ήταν προσκεκλημένος από τους υπεύθυνους της Σπόρτινγκ για να παρακολουθήσει το παιχνίδι απέναντι στην Μπελενένσες.

Ο Δικέφαλος το ψάχνει για δανεισμό με οψιον αφού θεωρεί πως ο Περέιρα έχει πολύ μέλλον. Στην Σπόρτινγκ δεν θα έλεγαν όχι σε έναν δανεισμό με μια δελεαστική οψιόν αγοράς!