Uncategorized

Τιμώρησε την ΑΕΚ ο Ρίσκι

Κακή εμφάνιση από την ΑΕΚ, η οποία κρατούσε τη νίκη μέχρι το 92′ όταν ο Ρίσκι ισοφάρισε στο τελικό 1-1.


Η μεγάλη αγωνιστική απραξία των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ ήταν εμφανής στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, καθώς παρά το προβάδισμα του Πόνσε στο 38′, δεν πήρε τη νίκη μένοντας στο 1-1 με τον ΑΟ Χανιά/Κισσαμικό, ο οποίος ισοφάρισε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, δίνοντας άλλο ενδιαφέρον στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Στο πρώτο ημίχρονο ο αγώνας είχε καλό ρυθμό, με τις δυο ομάδες να μην μπορούν όμως να δημιουργήσουν κλασικές ευκαιρίες.

Ενα σουτ του Ρίσκι στο 2ο λεπτό και μια κεφαλιά του Πόνσε στο 22ο λεπτό ήταν ότι καλύτερο είχε δημιουργηθεί από τις δυο ομάδες μέχρι το 38ο λεπτό όταν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έφυγαν στην αντεπίθεση και ο Εζεκίελ Πόνσε με δυνατό διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξαν πολλά, οι δυο ομάδες δεν δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες για γκολ και ως εκ τούτου το 0-1 έδειχνε να είναι το τελικό αποτέλεσμα, με τον Φινλανδό επιθετικό των γηπεδούχων, Ρούπε Ρίσκι να έχει άλλη άποψη, ισοφαρίζοντας στο 92ο λεπτό.

Πλέον η ΑΕΚ επικεντρώνεται στον αγώνα της Δευτέρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο των Ζωσιμάδων.

Χανιά/Κισσαμικός (Βοσνιάδης): Παπαδόπουλος, Τόλι (81′ Τεγούσης), Σισέ, Ζιούλης, Παπαχρήστος, Γκίνι, Σεληνιωτάκης, Βρεττός, Σιμόν (68′ Καραγιάννης), Χαλκιαδάκης (62′ Αρναρέλλης) και Ρίσκι.

ΑΕΚ (Ουζουνίδης): Τσιντώτας, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Τσόσιτς, Χουλτ, Αλεφ, Μάνταλος, Γκάλο (79′ Γιαννιώτας), Κλωναρίδης (71′ Μοράν), Μπογέ (45′ Λιβάγια) και Πόνσε.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});