Uncategorized

Με Θίοντορ για την νίκη κόντρα σε ένα δικό της παιδί!

Πολλοί είναι οι λόγοι για να βρεθεί ο κόσμος της Ένωσης στο γήπεδο και να στηρίξει την προσπάθεια της Βασίλισσας κόντρα στον Κολοσσό (16:00, kitenimerosi.gr/ COSMOTESPORT 4)


Η Βασίλισσα αντιμετωπίζει σήμερα τον Κολοσσό στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Basket League με σκοπό να πάρει το θετικό αποτέλεσμα και να επιστρέψει στις νίκες έπειτα από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα. Υπάρχουν πολλά κίνητρα για να ωθήσουν τον κόσμο της Ένωσης να βρεθεί στο γήπεδο. Ένα από αυτά είναι το ντεμπούτο του Θίοντορ με τα κιτρινόμαυρα. Επίσης υπάρχει και η επανεμφάνιση του Ντελρόι Τζέιμς μπροστά στο κοινό της Βασίλισσας. Τέλος θα τιμηθεί κι ο Δημήτρης Μαυροειδής από την ΚΑΕ, αφού συντέλεσε πολλά στην περσινή εκπληκτική πορεία της ΑΕΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη. 
Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Λούκα Μπάνκι δεν έχει να αντιμετωπίσει κάποιο σοβαρό πρόβλημα εκτός από τον Βασίλη Καββαδά, ο οποίος συνεχίζει την αγωγή που του έχει χορηγηθεί. Ο Ιταλός προπονητής θα έχει όλα τα όπλα στην φαρέτρα του με σκοπό να εμφανίσει ένα καλό σύνολο και να φτάσει στην νίκη. Ο Τζόρνταν Θίοντορ θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή και όπως είναι φυσικό θα πάρει τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής. Η Βασίλισσα χρειάζεται την στήριξη του κόσμου της για να βοηθηθεί και να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});