Uncategorized

Προτάθηκε ο Σεκέιρα για το δεξί άκρο στην ΑΕΚ!

Μπορεί να ανανέωσε ο Τάσος Μπακασέτας με την ΑΕΚ, αλλά οι Πρωταθλητές δεν σταματούν το σαφάρι για τον εκλεκτό που θα καλύψει το κενό στο δεξί άκρο!


Η Ένωση έχει τονίσει πως ο παίκτης που θα αποκτηθεί θα πρέπει να κάνει άμεσα την διαφορά και να είναι βασικός φέτος αλλά και του χρόνου. Δύσκολο να γίνει γρήγορη κίνηση τώρα εκτός και αν υπάρξει κάποια πολύ καλή περίπτωση παίκτη.
Το σαφάρι συνεχίζεται και όπως όλα δείχνουν δεν περιορίζεται μόνο στην Ευρώπη. Συγκεκριμένα από ότι φαίνεται, ο εξτρέμ της Μπελγράνο, Λεονάρντο Σεκέιρα, έχει προταθεί στην Ένωση και εξετάζεται. Ο Αργεντινός παίκτης είναι δεξιοπόδαρος και αρκετά ελπιδοφόρος για το μέλλον.
Στα 23 του χρόνια, ο παίκτης έχει ήδη δύο γεμάτες σεζόν με την φανέλα της Μπελγράνο. Φέτος έχει αγωνιστεί σε 15 παιχνίδια σημειώνοντας και δύο γκολ. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έχει προταθεί στο επιτελείο του Δικεφάλου με προοπτική να αποκτηθεί την ερχόμενη σεζόν.
Η Μπελγράνο βρίσκεται στην τρίτη θέση από το τέλος της Πριμέρα Ντιβιζιόν και επειδή ο νεαρός εξτρέμ αξιολογείται σαν ένα περιουσιακό στοιχείο, αν υποβιβαστεί θα αναγκαστεί να τον πουλήσει.
Η περίπτωση του Σεκέιρα δεν έχει προχωρήσει πολύ για να περιμένουμε άμεσες εξελίξεις στην υπόθεσή του!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});