Uncategorized

Ουζουνίδης:”Πρέπει να αλλάξουμε κάποια αγωνιστικά θέματα”

Ο προπονητής της ΑΕΚ, μίλησε εφ’όλης της ύλης και αναφέρθηκε στο Κρίστιτσιτς αλλά και στις αλλαγές που είναι χρήσιμες να εφαρμοστούν στην ομάδα.


Αναλυτικά:


Για την αποχή των εορτών και της διακοπής του πρωταθλήματος: “Το πρόγραμμα δεν ήταν το καλύτερο δυνατό, λόγω της αποχής, λόγω των καιρικών συνθηκών, προσπαθείς να βρεις ρυθμό. Το σημαντικό για το ματς με τον Κισσαμικό ήταν πως είχαμε ένα επίσημο παιχνίδι, ήταν λογικό και αναμενόμενο να μην έχουμε την εικόνα που θα θέλαμε.” 



Για το ματς με το Κισσαμικό: ”Υπήρχαν πράγματα που δεν μπορούμε να τα αμφισβητήσουμε, η έλλειψη ρυθμού, το κακό γήπεδο, κάποιες δοκιμές από τη πλευρά μου. Απο κει και πέρα το δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ κακό, είδα και κάποια πράγματα που δεν μπορούν να λειτουργήσουν με τα δικά μου τα θέλω, αρα πρέπει αυτη τη στιγμή να τα αλλάξεις. Η αλήθεια είναι ότι αυτό το διάστημα μας λείπουν κάποια κομμάτια στο παιχνίδι μας. Πρέπει αναγκαστικά να κοιτάξουμε μέχρι να μπουν αυτά τα παιδιά μέσα, είτε έχουν τραυματισμό, είτε οι νέοι παίκτες που ήρθαν, είτε η επιστροφή του Μπακασέτά, να μπορέσουμε όσο μπορούμε πιο ανώδυνα να περάσουμε αυτό το διάστημα και όταν μαζευτούμε πάλι να φτιάξουμε αυτό που θέλουμε”

Για τις ανανεώσεις του Λόπες και του Μπακασέτα: ”Ο Λόπες ήταν ένας παίχτης που στην αρχή ήταν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ομάδας, είχε την ατυχία με τον τραυματισμό. Η ανανέωσή του δείχνει ότι και η ομάδα τον εκτιμάει σαν παίχτη αλλά και η ομάδα στέκεται κοντά στους παίχτες που έχουν προβλήματα, όταν αυτά γίνονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Για τον Έλνταρ είναι μια καλή κίνηση απο τη πλευρά της διοίκησης γιατι είναι ένας παίχτης που μπορεί να σου δώσει σε δύο θέσεις αρκετά πράγματα, είτε σαν αριστερό μπακ, είτε σαν αριστερό χαφ, σε κάποια πράγματα που θέλεις. Επίσης, πολύ σημαντική, ήταν και η ανανέωση του Μπακασέτα. Ο Τάσος ήταν ένας παίχτης που από την αρχή ήταν πολύ σημαντικός για εμάς και στο τρόπο παιχνιδιού που ήθελα εγώ να περάσω στην ομάδα αλλά ήταν και σε καλή κατάσταση. Νομίζω η εξέλιξη ήταν καλή και για τον ίδιο τον παίχτη και για τον σύλλογο. Νομίζω έγινε αυτό που ήταν σωστό για την ομάδα”

Η πρώτη εντύπωση για τον Κρίστιτσιτς: ”Δεν έχω αμφιβολίες για τον παίχτη. Ήταν μία από τις επιλογές μου το καλοκαίρι, για διάφορους λόγους δεν ήρθε τότε, ήρθε τώρα, καλλιό αργά παρά ποτέ. Έχει εμπειρία, ποιότητα, καλή νοοτροπία. Δυστυχώς για εμάς, υπήρχε και εκεί διακοπή, από τις 16 του μηνός δεν είχε κάνει προπόνηση. Τώρα ενσωματώνεται στην ομάδα. Νομίζω στο παιχνίδι της Δευτέρας να είναι μαζί μας και να βοηθήσει σε ένα κομμάτι. Αλλά πρέπει πρώτα, επειδή δεν τον πήραμε για ένα παιχνίδι, να μιλήσουμε μαζί του και να δούμε εάν αισθάνεται αυτός καλά. Αυτη τη στιγμή πιο σημαντικό για εμένα είμαι να βρει αυτός τη φόρμα, ώστε όταν θα μπει μέσα να μπορέσει να δείξει αυτο που πραγματικά αξίζει και μπορεί. Ήταν καλή προσθήκη για την ομάδα μας, είναι ένας παίκτης με καλά χαρακτηριστικά που πραγματικά μας λείπανε. Θέλω να πιστεύω ότι, όταν με το καλό μαζευτούμε να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι καλό”

Για την πίεση προς το πρόσωπο του: ”Είναι φυσιολογικό να υπάρχει πίεση. Όταν δεν μου αρέσει εμένα αυτό που βλέπω, είναι λογικό να μην αρέσει και στον κόσμο. Κάποια πράγματα είναι υπερβολικά. Υπάρχει η λογική, υπάρχει η κριτική, υπάρχει και το παράλογο. Έχει ξεφύγει όλο αυτό. Δέχομαι την κριτική και τη σέβομαι αλλά δε σημαίνει πως την ασπάζομαι.”

Για την κατάσταση του Γαλανόπουλου:“Υπάρχει ένα πρόβλημα με τον Γαλανόπουλο, θα μπορούσαμε να τον πιέσουμε να μπει. Είναι ένα παιδί που έχει όλο το μέλλον μπροστά του και πρέπει να τον προστατεύσουμε. Δεν έχουμε στη μεσαία γραμμή ακριβώς τους παίκτες που έχουμε. Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά αυτή τη στιγμή. Η πίεση είναι φυσιολογική για έναν προπονητή, αυτό που θέλω είναι να είναι ήρεμοι οι παίκτες.”

Για τον αγωνιστικό χώρο στα Γιάννενα:“Υπάρχει ιδιαιτερότητα στο γήπεδο των Ιωαννίνων. Το ματς κυπελλου παιζόταν στα 60 μέτρα. Θα είναι δυνατό ματς. Πρέπει οι παίκτες να μείνουν ανεπηρέαστοι απ΄όσα λέγονται για μένα. Το σημαντικό είναι να κερδίσουμε και να έρθουν τα υπόλοιπα παιδιά για να βοηθήσουν. Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι μια επικινδυνη ομάδα που χρειάζεται βαθμούς. Βγάζει ενέργεια και διάθεση και πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να ανταπεξέλθουμε με την ποιότητα μας. Ο αγωνιστικός χώρος θα έχει κάποιο πρόβλημα και πάντα επηρεάζεται η πιο τεχνική ομάδα.”


Για το αν το ματς με τον Κισσαμικό ήταν καμπανάκι: “Δεν νομίζω πως κανένα από τα παιδιά ήταν ικανοποιημένο από την εικόνα με τον Κισσαμικό, θα πρέπει οι παίκτες να βγάλουν προσωπικό εγωισμό.”

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});