Uncategorized

Εύκολο απόγευμα για την Βασίλισσα

Η ΑΕΚ, στο ντεμπούτο του Τζόρνταν Θίοντορ, δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου, τον οποίον κέρδισε με 94-79.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Πριν την έναρξη του αγώνα βραβεύτηκε ο Δημήτρης Μαυροειδής για την προσφορά του στην ομάδα τα προηγούμενα χρόνια και αποθεώθηκε από τον κόσμο που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ΑΕΚ μπήκε φουριόζα στην αναμέτρηση και στα πρώτα λεπτά προηγήθηκε με 13-0 με ενορχηστρωτή των επιθέσεών της Τζόρνταν Θίοντορ και εκτελεστές τους Τσαλμπούρη, Λαρεντζάκη και Ματσιούλις.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ΑΕΚ δεν άφησε το πόδι από το γκάζι, προηγήθηκε ακόμα και με 22 πόντους (49-27) κι έκλεισε το ημίχρονο στο +13 (51-38) με όλους τους αθλητές που αγωνίστηκαν να έχουν σκοράρει, πλην του Θίοντορ.

Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε στους ίδιους ρυθμούς, παρότι στην αρχή της τρίτης περιόδου ο Κολοσσός προσπάθησε να αντεπιτεθεί, μειώνοντας τη διαφορά στους 9, γρήγορα όμως η ΑΕΚ ξέφυγε ξανά, κλείνοντας το τρίτο δεκάλεπτο μπροστά με 14 πόντους διαφορά, 70-56.

Στην τελευταία περίοδο η ΑΕΚ απλά συντήρησε την διαφορά και έφτασε σε μια, ομολογουμένως, εύκολη νίκη με 94-79.

Πλέον στην ΑΕΚ επικεντρώνονται στην αναμέτρηση με την Ντιζόν στο ΟΑΚΑ για το Basketball Champions League.

ΑΕΚ (Μπάνκι): Τζέιμς 6, Ξανθόπουλος 4, Σάκοτα 11, Τσαλμπούρης 15, Ματσιούλις 7, Λαρεντζάκης 11, Μωραΐτης, Γκρίφιν 11, Θίοντορ 11, Σαντ Ρος 3, Γιαννόπουλος 6 και Χάντερ 9.

Κολοσσός Ρόδου (Φλεβαράκης): Μπράουνινγκ 23, Κάρτερ 3, Δημάκος 10, Ντιγκς 5, Μπιλλής, Αγγελάκος, Γεωργάκης, Τσούπκοβιτς 15, Μαυροειδής 14, Παπαδάκης και Πινκστον 7.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});