Uncategorized

Αυξάνονται οι πιθανότητες για ανανέωση του Σιμόες με την ΑΕΚ!

Ολοένα και αυξάνονται οι πιθανότητες για ανανέωση του Σιμόες αφού ο Πορτογάλος δεν έχει άλλη πρόταση!


Όπως σας έχουν ενημερώσει η Αλ Ουάχντα έχει αποσύρει το ενδιαφέρον και την πρότασή της προς τον Σιμόες. Μάλιστα η ομάδα από τα Αραβικά Εμιράτα έχει πάρει ήδη παίκτη για την συγκεκριμένη θέση.
Εφόσον δεν προχώρησε το παραπάνω ενδιαφέρον, ο μάνατζερ του Σιμόες, Κιμ Ριμπέιρο, προσπάθησε να προτείνει τον παίκτη του στην αγορά της Γαλλίας και της Πορτογαλίας αλλά μάταια.
Ο Πορτογάλος μέσος, αυτήν την στιγμή, δεν έχει καμία πρόταση στα χέρια του για να φύγει στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο Σιμόες είναι φιλόδοξος παίκτης και για αυτό δεν θέλει να κάτσει έξι μήνες χωρίς αγώνες αφού έτσι η καριέρα του θα πάει πίσω!
Για αυτό και αυξάνονται οι πιθανότητες παραμονής του. Η Ένωση του προσφέρει ένα πολύ καλό συμβόλαιο που δεν βρίσκει πουθενά ο Αντρέ. Ο ίδιος ο παίκτης έχει δηλώσει πως περνάει υπέροχα στην Ελλάδα και δεν καίγεται να φύγει.
Εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα θα έχουμε μετά το αυριανό παιχνίδι στα Γιάννενα. Αν ο Πορτογάλος πάρει την απόφαση να συζητήσει με την διοίκηση για το συμβόλαιο, αναμένεται να δεχτεί ο Δικέφαλος για την συνομιλία και φέρεται να υπάρχει θετική εκτίμηση πως αν η ΑΕΚ κάνει πρόταση που να “φτάνει” στα επίπεδα της τελευταίας που έκανε, τότε ο Σιμόες θα πει το πολυπόθητο ναι! 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});