Uncategorized

Νίκη ψυχολογίας και γοήτρου κόντρα στα Γιάννενα

Νίκη πάση θυσία αναζήτα απόψε η Ένωση κόντρα στον ΠΑΣ (19.30μ.μ , novasports 1) σε ένα ματς μεγάλης σημασίας για την συνέχεια. Κρίστισιτς και Μπακασέτας στην διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Έχοντας χάσει την επαφή με την κορυφή από τον περασμένο Νοέμβρη, η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να μαζέψει ό,τι μαζεύεται αρχής γενομένης από το αποψινό παιχνίδι στους Ζωσιμάδες. Μια νίκη όχι μόνο βαθμολογικής σημασίας αλλά κυρίως ψυχολογίας και ανασυγκρότησης για τους παίχτες του Ουζουνίδη. Σε μια από τις πιο δυνατές έδρες του πρωταθλήματος όπου ανέκαθεν οι “κιτρινόμαυροι” δυσκολεύονταν. Μην ξεχνάνε ότι η Ένωση έχει να “γευτεί” την χαρά της νίκη από τις 20 Οκτωβρίου στην Ριζούπολη απέναντι στον Απόλλωνα, έτσι είναι φυσικό και επόμενο να αναμένουμε μια σκληρή μάχη απόψε στα παγωμένα Γιάννενα. 
Διαθέσιμος για πρώτη φόρα ο Κρίστισιτς και ο Τάσος Μπακασέτας, ο οποίος κάνει την επανεμφάνιση έπειτα από  περίπου 2 μήνες απουσίας με τελευταίο παιχνίδι εκείνο στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό στις 24 Νοεμβρίου. Αμφότεροι, δύσκολα θα ξεκινήσουν απόψε στο αρχικό σχήμα. Ο προπονητής της ΑΕΚ δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Κώστα Γαλανόπουλο και τους Μοράν-Γιαννιώτα οι οποίοι παρέμειναν στην Αθήνα καθώς τέθηκαν εκτός 18άδας. Πιθανή εντεκάδα με τον Μπάρκα κάτω από τα δοκάρια, Μπακάκης, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ στην άμυνα, Τσόσιτς, Άλεφ στο κέντρο. Ενώ στην επίθεση ο Μάνταλος, Λιβάγια, μπροστά τους ο Κλωναρίδης και με τους Γκάλο-Μπογιέ να διεκδικούν μια θέση στην πτέρυγα .