Uncategorized

Οι διαφορές της ΑΕΚ του Ουζουνίδη, από αυτήν του Χιμένεθ!

Με αφορμή το πέρας του πρώτου γύρου πρωταθλήματος της Superleague μπορούμε πλέον να βγάλουμε αρκετά συμπεράσματα για την δουλειά που έχει κάνει στο πρώτο μισό ο Μαρίνος Ουζουνίδης ως προπονητής της Ένωσης. Αυτό που βγαίνει προς τα έξω τον τελευταίο καιρό είναι ότι ο Μαρίνος δεν “πείθει” με την μέχρι τώρα φετινή του πορεία και έχουν ακουστεί κατά καιρούς δημοσιεύματα που θέλουν την Ένωση να σκέφτεται την απομάκρυνση του Έλληνα προπονητή. Όμως αν αναλογιστεί κανείς τα στατιστικά από το μέχρι τώρα δείγμα στο πρωτάθλημα η παρουσία του μπορεί να χαρακτηριστεί διόλου κακή. Η ΑΕΚ αριθμεί μέχρι τώρα σε 15 αγώνες 9 νίκες 3 ισοπαλίες και 3 ήττες καθώς έχει σημειώσει 26 γκολ έχοντας δεχθεί 7.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Αντίστοιχα την περσινή χρονιά που η Ένωση στο τέλος του πρωταθλήματος κατέκτησε και τον πολυπόθητο τίτλο μετά από 15 αγωνιστικές είχε 9 νίκες 4 ισοπαλίες και 2 ήττες έχοντας 20 γκολ στο ενεργητικό της αλλά και 8 στο παθητικό.

Όμως την περσινή δεδομένη στιγμή η ομάδα βρισκόταν στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος σε αντίθεση με φέτος που βρίσκεται 14 βαθμούς πίσω από την κορυφή.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});