Uncategorized

Να δείξει ότι τα Γιάννενα ήταν η αρχή για ένα μεγάλο σερί!

Τον Αστέρα Τρίπολης αντιμετωπίζει σήμερα (19:30, kitenimerosi.gr/Novasports 1) η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και τις νίκες! 


Πολύ σημαντικό είναι το σημερινό παιχνίδι για την Ένωση. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη μπορεί να κέρδισε άνετα και ωραία στα Γιάννενα, όμως πρέπει να δείξει ότι αυτή η εμφάνιση δεν ήταν πυροτέχνημα και πως θα υπάρξει συνέχεια!
Ο Δικέφαλος δεν θα έχει εύκολο αντίπαλο σήμερα. Ο Αστέρας έχει αποδείξει πολλές φορές πόσο επικίνδυνη και και καλή ομάδα είναι. Μην ξεχνάμε ότι την προηγούμενη αγωνιστική μπορούσε στο πρώτο ημίχρονο να κερδίσει μέχρι και με δύο γκολ διαφορά τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, όμως στο δεύτερο ημίχρονο έπαθε “μπλακ άουτ” και ηττήθηκε με το άδικο, βάσει του παιχνιδιού, 3-0.
Ο Ουζουνίδης και οι παίκτες του όλη την εβδομάδα έχουν δουλέψει στα Σπάτα και το σύνθημα είναι να συνεχιστούν οι καλές εμφανίσεις και οι νίκες για να δημιουργηθεί ένα σερί νικών που θα είναι βαθμολογικής αλλά και ψυχολογικής σημασίας.
Στο καθαρά αγωνιστικό ο Εβρίτης τεχνικός μπορεί να υπολογίζει κανονικά στον Λιβάγια αφού ο Κροάτης προπονήθηκε κανονικά στις δύο τελευταίες προπονήσεις και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τον σημερινό αγώνα. Αντίθετα εκτός αποστολής έμειναν ο Μοράν, ο Γιαννιώτας και ο Γαλανόπουλος με τους δύο τελευταίους να μην έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών τους. 
Αναφορικά με το πρόσωπα και την διάταξη της Πρωταθλήτριας, αυτά θα εξαρτηθούν από το ποιο σύστημα θα επιλέξει ο τεχνικός της ΑΕΚ!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});