Uncategorized

Με τον κόσμο της για την νίκη η Βασίλισσα!

Η Βασίλισσα φιλοξενεί σήμερα το Περιστέρι, στην αναμέτρηση που αναβλήθηκε χθες, με σκοπό να πάρει την νίκη και την διαφορά για να έχει το πάνω χέρι της τρίτης θέσης της Basket League! (17:00,kitenimerosi.gr/COSMOTESPORT4)


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η Ένωση αντιμετωπίζει σήμερα το Περιστέρι μετά την χθεσινή αναβολή του παιχνιδιού αφού παρέλυσε όλο το ΟΑΚΑ από μία μόνο ασφάλεια. Ακούγεται αστείο αλλά σε αυτήν την χώρα που ζούμε ούτε για μία ασφάλεια δεν μπορούμε να μεριμνήσουμε. Πάλι καλά που δεν έγινε κάποιο απρόοπτο και είναι όλοι καλά.

Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του δεύτερου γύρου του Πρωταθλήματος η Βασίλισσα αντιμετωπίζει τους Περιστεριώτες, θέλοντας μόνο νίκη και με διαφορά πάνω από τρεις πόντους για να ξεπεράσει την ομάδα του Περιστερίου στην βαθμολογία! Όλοι στην Ένωση ξέρουν ότι το Περιστέρι δεν είναι εύκολη ομάδα και πρέπει να είναι όλοι προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι για να έρθει η νίκη. Το Περιστέρι έχει αποδείξει ότι είναι μια καλή ομάδα με ταλέντο αλλά και εμπειρία και δεν είναι λίγες οι ζημιές που έχει κάνει. Η ΑΕΚ πρέπει να εμφανιστεί όπως πρέπει και με την βοήθεια του κόσμου της να πάρει την νίκη!

Η Βασίλισσα προέρχεται από δύο εντός έδρας νίκες σε Πρωτάθλημα και Ευρώπη με Κολοσσό και Ντιζόν αντίστοιχα. Το Περιστέρι, από την άλλη, προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη. Ο Λούκα Μπάνκι στις καθιερωμένες δηλώσεις πριν το ματς τόνισε ότι οι παίκτες του πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι και να παίξουν βάσει του πλάνου της ομάδας αν θέλουν να είναι η ΑΕΚ αυτή που θα πάρει την νίκη και το προβάδισμα για την τρίτη θέση!

Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη άφησε πίσω της την ήττα από τον ΠΑΟΚ και έρχεται στο ΟΑΚΑ με σκοπό να πάρει την νίκη και να έχει αυτή το προβάδισμα. Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, πρώην Κιτρινόμαυρη, τόνισε πως η ΑΕΚ αυτήν την στιγμή δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα του πρώτου γύρου.

Ο Λούκα Μπάνκι δεν έχει ιδιαίτερους πονοκεφάλους για την σημερινή αναμέτρηση. Ο Βασίλης Καββαδάς συνεχίζει την αποθεραπεία του ενώ ο Δημήτρης Μωραΐτης παραμένει αμφίβολος για σήμερα αφού λόγο ασθένειας δεν είναι σίγουρη η συμμετοχή του.

Η ομάδα χρειάζεται και πάλι τον κόσμο στο πλευρό της κόντρα σε έναν δύσκολο αντίπαλο!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});