Uncategorized

Με ρόμβο και βασικό Κρίστισιτς σκέφτεται να παρατάξει την ΑΕΚ ο Ουζουνίδης!

Όπως φαίνεται ο Νέναντ Κρίστισιτς είναι μέσα στα πλάνα του Μαρίνου Ουζουνίδη για την βασική ενδεκάδα στον σημερινό αγώνα κόντρα στον Αστέρα. Δείτε τι σκέφτεται ο προπονητής της ΑΕΚ!


Την προηγούμενη αγωνιστική η Ένωση έδειξε ίσως το καλύτερο πρόσωπό της για την φετινή σεζόν. Η νίκη και η καλή εμφάνιση οφείλονται κατά πολύ στην αλλαγή διάταξης και της υιοθέτησης συστήματος με τρεις αμυντικούς. Το σχήμα έδειξε να λειτουργεί εκπληκτικά και πήγαινε «γάντι» στους παίκτες του Δικεφάλου.
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει αποφασίσει, όμως, πάλι να γίνει αλλαγή διάταξης. Θέλει να επαναφέρει την τετράδα στην άμυνα και θα το κάνει. Οι Μπακάκης, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι και Χουλτ θα καλύπτουν τις θέσεις της άμυνας μπροστά από τον Βασίλη Μπάρκα. Δεδομένο επίσης είναι ότι Λιβάγια και Πόνσε θα συνθέσουν το επιθετικό δίδυμο. Ερωτηματικά υπάρχουν στο μυαλό του Εβρίτη τεχνικού για τα πρόσωπα στην μεσαία γραμμή αλλά και το σχήμα με το οποίο θα αγωνιστεί η ομάδα.
Οι τελευταίες ενδείξεις δείχνουν τον Ουζουνίδη να επιλέγει να παρατάξει την ομάδα του με «ρόμβο» στο κέντρο με σκοπό να έχει ενισχυμένο άξονα η ΑΕΚ. Στο παραπάνω σενάριο ο Άλεφ θα αγωνιστεί ως «κόφτης», Μπακασέτας και Κρίστισιτς μπροστά του ως εσωτερικοί μέσοι και ο Μάνταλος σε έναν ελεύθερο ρόλο, πίσω από Λιβάγια-Πόνσε!
Ο Νέναντ Κρίστισιτς είναι καθόλα έτοιμος να ξεκινήσει βασικός και όπως φαίνεται ο προπονητής του θα του δώσει αυτήν την ευκαιρία. Ο Σέρβος φαίνεται πως θα αναλάβει έναν πιο δημιουργικό ρόλο, του εσωτερικού μέσου, με αποτέλεσμα να ενισχυθεί η Πρωταθλήτρια στο δημιουργικό παιχνίδι της που φαίνεται πως θα παίξει σημαντικό ρόλο στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});