Uncategorized, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΕ ΑΕΚ: Η οικογένεια της ΑΕΚ ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον Τεμόν


Η Νέα Φιλαδέλφεια και η ΑΕΚ ετοιμάζονται να υποδεχθούν τον Τεμόν.
Ανάρτηση για το επίτευγμα στο οποίο είναι κοντά στο να πραγματοποιήσει ο υπερμαραθωνοδρόμος Γιώργος Ζαχαριάδης δημοσίευσε πριν λίγο η ΠΑΕ ΑΕΚ μέσω της σελίδα της στο facebook, όπου μεταξύ άλλων αναφέρεται τον αθλητή θα τιμήσει και ο δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Βούρος.
Αναλυτικά η δημοσίευση της ΠΑΕ:

Η οικογένεια της ΑΕΚ ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον Γιώργο Ζαχαριάδη (Τέμον-ΑΕΚ), ο οποίος ξεκίνησε τον δικό του μεγάλο συμβολικό αγώνα δρόμου στις 4 Σεπτεμβρίου από την Κωνσταντινούπολη και την Αγία Σοφία και θα τερματίσει μετά από 1.250 χιλιόμετρα αύριο Πέμπτη 19 Σετεμβρίου στις οχτώ το βράδυ, έξω από το σπίτι μας, στην Αγια-Σοφιά της Νέας Φιλαδέλφειας.
Τον ηρωικό δρομέα θα τιμήσει ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, κ. Γιάννης Βούρος και θα χαιρετίσει η Λέσχη Ιστορίας-Πολιτισμού ΑΕΚ, που ήταν αρωγός σε αυτό το εγχείρημα.

     (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

One thought on “ΠΑΕ ΑΕΚ: Η οικογένεια της ΑΕΚ ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον Τεμόν

  1. Ο/Η ΤΕΜΟΝΑΕΚ λέει:

    Γεια σας αδέλφια. Σας Ευχαριστώ για όλα! Για την ΑΕΚ της καρδιάς μας, ένα ευλαβικό μνημόσυνο για τους προγόνους μας, μία ευχή και ευλογία για το νέο “σπίτι” μας με γερά θεμέλια, “άτρωτα” όπως είπε και ο κ. Δ.Μελισσανίδης!!! ΑΕΚ λέμε και πάμε γερά….

Comments are closed.