Uncategorized

Εύκολα στην επόμενη φάση η ΑΕΚ

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες, η ΑΕΚ επικράτησε του ΑΟ Χανιά/Κισσαμικού με 5-0, εξασφαλίζοντας παράλληλα την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η Ενωση μπήκε νωθρά στον αγωνιστικό χώρο, δίνοντας την ευκαιρία στους ποδοσφαιριστές του Κισσαμικού να πλησιάσουν με αξιώσεις την εστία του Τσιντώτα.

Η λύση δόθηκε στο 21ο λεπτό όταν ο Γκάλο με απευθείας εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ κι έδιωξε το όποιο άγχος είχε η ΑΕΚ.

Στο 29ο λεπτό η Ενωση διπλασίασε τα τέρματά της με το πρώτο γκολ του Νέναντ Κρίστισιτς.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ δεν χαλάρωσε και στο 57′ ο Μάνταλος αξιοποίησε το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, κάνοντας το 3-0 για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Στο 79ο λεπτό η ΑΕΚ έκανε το 4-0 με τον Μάρκο Λιβάγια, ο οποίος αντικατέστησε τον Πόνσε και αποθεώθηκε στην επίτευξη του γκολ του, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση της Ενωσης.

Η ΑΕΚ δεν άφησε το πόδι από το γκάζι και στο 83′ πέτυχε και πέμπτο γκολ, ξανά με τον Λιβάγια, ο οποίος σε σχεδόν 30 λεπτά συμμετοχής πρόλαβε να σημειώσει δυο γκολ.

Πλέον στην ΑΕΚ στρέφουν την προσοχή τους στον αγώνα του Σαββάτου με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

ΑΕΚ (Ουζουνίδης): Τσιντώτας, Γκάλο, Σβάρνας, Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου, Μπακάκης, Αλεφ, Μάνταλος, Κρίστισιτς (70′ Μπότος), Μπογέ (72′ Κλωναρίδης) και Πόνσε (58′ Λιβάγια).

ΑΟ Χανιά/Κισσαμικός (Βοσνιάδης): Παπαδόπουλος, Ζιούλης, Καραγεώργης, Σάλιακας (72′ Κάσσος), Τόλι, Φαζός, Σιμόν, Γκίνι, Τεγούσης, Χαλκιαδάκης (78′ Αρναρέλλης) και Ρίσκι (64′ Καραγιάννης).