Uncategorized

Με τέτοια άμυνα πως να χάσεις!

Ακόμα ένα παιχνίδι για την ΑΕΚ που κράτησε το μηδέν στην εστία της και φιγουράρει στην δεύτερη θέση με τις καλύτερες άμυνες!


Γεμάτη παρουσία είχε χθες η αμυντική τριάδα, συν τα δύο μπακ χαφ, για την Ένωση που κατάφερε σε ακόμα ένα δύσκολο και επικίνδυνο παιχνίδι να μην δεχτεί γκολ!
Οι τρεις παίκτες φαίνεται να ταιριάζουν απόλυτα στον τρόπο παιχνιδιού τους. Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και ο Μάριος Οικονόμου είναι δύο πολύ σταθεροί αμυντικοί αλλά υστερούν στην ταχύτητα. Ο Μπακάκης, όμως, είναι αυτός που με την ταχύτητά του καταφέρνει να φέρει ισορροπία στην άμυνα του Δικεφάλου!
Είναι χαρακτηριστικό πως όχι μόνο οι “Κιτρινόμαυροι” δεν τρώνε εύκολα γκολ, αλλά δεν δέχονται και εύκολα φάσεις. Πιο συγκεκριμένα η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη βρίσκεται στην δεύτερη θέση της λίστας με τις κορυφαίες άμυνες του Πρωταθλήματος. Η Ένωση έχει δεχτεί μόνο 7 γκολ σε 17 αναμετρήσεις. Ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος έχοντας δεχτεί 6 γκολ αλλά με ένα ματς λιγότερο. Η ΑΕΚ ,σύμφωνα με τα ποσοστά σε γκολ και ματς, “τρώει” 0.4 γκολ ανά παιχνίδι!