Uncategorized

Ο Πόνσε είναι έτοιμος να ξεπεράσει τον Αραούχο!

Εντυπωσιακά είναι τα στατιστικά που έχει καταγράψει ο «Έκι», ο οποίος έχει καταφέρει να πετύχει όσα πέτυχα ο Αραούχο όλη την περσινή χρονιά!


Οι επιδόσεις του είναι αξιοσημείωτες. Ο Αργεντινός επιθετικός έχει φτάσει ήδη τα 11 γκολ σε 16 συμμετοχές παίζοντας 1.204 λεπτά στην Super League, ενώ ο Σέρχιο Αραούχο είχε τόσα γκολ σε 23 συμμετοχές και 1.871 λεπτά. Επίσης ο Πόνσε με την χθεσινή του ασίστ στο πρώτο γκολ της Ένωσης, που σκόραρε ο Πέτρος Μάνταλος, έφτασε τις 3 ασίστ, όσες είχε όλη την περσινή χρονιά ο «Τσίνο»!
Πέρα από την επιθετική δεινότητα και συνεισφορά του, ο «Έσε» βοηθάει πολύ και στην αμυντική λειτουργία της Ένωσης. Ο Αργεντινός δεν σταματάει σε κανένα λεπτό του παιχνιδιού να τρέχει και να πιέζει παντού. Κυνηγάει όλες τις φάσεις όπως φάνηκε και χθες από το διώξιμο του Κρίστισιτς που κατάφερε στην συνέχεια να σκοράρει μετά το λάθος του Στοίλοβιτς. Επίσης βοηθάει και την άμυνα στις στατικές φάσεις με το καταπληκτικό άλμα του, αφού και χθες δεν ήταν λίγες οι φορές που πήδηξε και έδιωξε με κεφαλιά.

Ο Πόνσε με τέτοιες εμφανίσεις δελεάζει ακόμα πιο πολύ τον Δικέφαλο να αποφασίσει για την οριστική μετακίνησή του στους «Κιτρινόμαυρους»!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});