Uncategorized

Γίνεται συνέχεια καλύτερος και θέλει να μείνει ο Άλεφ!

Ο Άλεφ Σαλντάνια ήταν από τα στοιχήματα της Ένωσης και φαίνεται πως οι «Κιτρινόμαυροι» έχουν πετύχει «διάνα». Η επιθυμία του παίκτη!


Ο Βραζιλιάνος μέσος της ΑΕΚ ήρθε το καλοκαίρι με πολύ καλά σχόλια και από ότι φαίνεται ήταν αλήθεια τα όσα λέγονταν για τον ίδιο. Ο Άλεφ έχει ικανοποιήσει όλους μέσα στην ομάδα για την ποιότητα, το ταλέντο αλλά και την εξέλιξη που θα έχει στο μέλλον. 
Είναι ένας παίκτης που «ωριμάζει» προπόνηση με προπόνηση και αγώνα με αγώνα. Έχοντας δίπλα του παίκτες της κλάσης του Σιμόες και του Κρίστισιτς, ο Άλεφ μαθαίνει πολλά πράγματα και προσθέτει καθημερινά περισσότερα στοιχεία στο παιχνίδι του. Χαρακτηριστικό είναι ότι με το που μπήκε ο Σέρβος χθες στο παιχνίδι, ο Βραζιλιάνος απελευθερώθηκε και έκανε λιγότερα λάθη.
Οι άνθρωποι της ΑΕΚ βλέπουν ως μία τεράστια επένδυση τον Βραζιλιάνο και για αυτό έχουν ξεκινήσει τις επαφές με την Μπράγκα. Σκοπός τους είναι να παρθεί ο παίκτης με μικρότερο, από το συμφωνημένο, ποσό, να εξελιχθεί με την ομάδα και όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή να πουληθεί έναντι ενός υψηλού ποσού!
Ο ίδιος ο παίκτης δεν έχει κρύψει την ευχαρίστησή του για παραμονή στην ομάδα. Είναι πολύ ευχαριστημένος με τις συνθήκες ζωής αλλά και την κατάσταση στην ομάδα. Επίσης, στις χθεσινές δηλώσεις του τόνισε ότι θα είναι πολύ χαρούμενος αν η Πρωταθλήτρια ενεργοποιήσει την ρήτρα και τον αγοράσει από την Μπράγκα!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});