ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ-Βέρντε: Για δανεισμό με οψιόν «ψάχνονται» οι μάνατζερ του!

Σίγουρα ο Ιταλός δε θα λείψει στον κόσμο της ΑΕΚ αν αυτή καταφέρει να τον δώσει.

Πέρυσι το καλοκαίρι η υπόθεση της αγοράς του είχε τραβήξει πάρα πολύ κυρίως λόγο της στάσης των μάνατζερ του Βέρντε. Ο Ιταλός εν τέλει ήρθε στην ΑΕΚ όμως ένα χρόνο μετά αναζητείται ο τρόπος με τον οποίον η ομάδα θα «απαλλαγεί» από το συμβόλαιό του ώστε να αναζητήσει κάποιον πιο αποτελεσματικό παίκτη για το δεξί άκρο της επίθεσης.

Πληροφορίες του sport24.gr αναφέρουν ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς οι μάνατζερ του παίκτη έχουν βγει στην αγορά αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Πιο συγκεκριμένα δημοσίευμα αναφέρει ότι έχει γίνει «άνοιγμα» στα Εμιράτα, στη Σαουδική Αραβία, το Κατάρ αλλά και σε Ισπανία, Ιταλία όπου έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν ο Ναπολιτάνος εξτρέμ.

Μάλιστα γίνεται λόγος και για το ποσό με το οποίο βγαίνει στην αγορά ο παίκτης το οποίο είναι 300.000 ευρώ για ένα χρόνο δανεισμό και 700.000 οψιόν αγοράς στο τέλος αυτού. Μένει να δούμε αν αυτά τα σενάρια θα μετουσιωθούν σε κάποια πρόταση προς τα γραφεία της «Ένωσης».