Uncategorized

Μάνατζερ Σιμόες: «Δεν έχει δώσει τα χέρια με καμία ομάδα ο Αντρέ, έχουμε πολύ καλή σχέση με την ΑΕΚ»!

Σε δηλώσεις του ο μάνατζερ του παίκτη, Κιμ Ριμπέιρο, τόνισε ότι ο πελάτης του δεν έχει συμφωνήσει με άλλη ομάδα!


Δηλώσεις έκανε ο μάνατζερ του Αντρέ Σιμόες, Κιμ Ριμπέιρο στη «Live Sport» τονίζοντας ότι ο Σιμόες δεν έχει συμφωνήσει με καμία άλλη ομάδα και πως υπάρχουν επαφές με την Ένωση. Επίσης πρόσθεσε πως ο Δικέφαλος ξέρει την θέση τους αφού το συμβόλαιο αυτό θα είναι από τα τελευταία «καλά» του Πορτογάλου!
Δείτε αναλυτικά τι δήλωσε: «Η αλήθεια είναι ότι υπήρχαν κάποιες προτάσεις που έφτασαν στα χέρια μας το προηγούμενο διάστημα, αλλά τις απορρίψαμε με τον Αντρέ γιατί δεν μας ικανοποιούσαν. Ποτέ δεν είναι μόνο θέμα χρημάτων, αλλά και πρότζεκτ. Παρότι έχουμε το δικαίωμα να συμφωνήσουμε με άλλη ομάδα, πρέπει να ξεκαθαρίσω πως δεν έχει δώσει χέρια με κανένα άλλο κλαμπ»,μας δήλωσε αρχικά ο Ριμπέιρο για να προσθέσει τα εξής:

«Τις επόμενες μέρες έχω κάποια ραντεβού στα οποία αναμένεται να ξεκαθαρίσουν πολλά. Η ΑΕΚ ξέρει ποια είναι η θέση μας. Έχουμε πολύ καλή σχέση με τη διοίκηση, αλλά το επόμενο συμβόλαιο θα είναι το πιο σημαντικό της καριέρας του Αντρέ. Είναι λοιπόν νορμάλ και κατανοητό εάν θέλει τους καλύτερους όρους για τον ίδιο και την οικογένειά του».

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});