Uncategorized

“Δια πυρός και σιδήρου” πέρασε η ΑΕΚ από το Περιστέρι!

Τον Ατρόμητο αντιμετώπισε σήμερα η ΑΕΚ στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου για το πρώτο ματς των προημιτελικών κυπέλλου Ελλάδας.

 Ο Ατρόμητος στο ξεκίνημα του αγώνα μπήκε δυνατά στον αγώνα έχοντας της κατοχή της μπάλας με το μέρος του. Η πρώτη φάση για τους περιστεριώτες ήρθε στο πέμπτο μόλις λεπτό έπειτα από κόρνερ, με τον Ρισβάνη να παίρνει την κεφαλιά στην καρδιά της περιοχής και να στέλνει την μπάλα απευθείας στην αγκαλιά του Μπάρκα. Λίγο λεπτά μετά, στο 9′ είχαμε την πρώτη αλλαγή για την ΑΕΚ, η οποία έγινε λόγω ενοχλήσεων που ένιωθε ο Τσιγκρίνσκι, με τον Τσόσιτς να περνάει στην θέση του. Είκοσι λεπτά αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 29′, οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για χέρι του Χουλτ εντός περιοχής, όμως ο διαιτητής Σιδηρόπουλος που ήταν μπροστά στην φάση, άφησε το παιχνίδι να εξελιχθεί. Στο 31′ είχαμε επίσης ένα ωραίο διαγώνιο σουτ του Μπογέ, έπειτα από ωραία κίνηση και πάσα του Χουλτ, το οποίο κατέληξε λίγο δίπλα από το δοκάρι του Θεοδωράκη. Ο αγώνας συνεχίστηκε με πολλές διακοπές και σφυρίγματα από τον διαιτητή κυρίως στο χώρο του κέντρου όπου στο 34′ μάλιστα είχαμε και δύο κίτρινες κάρτες στον Πόνσε και τον Μπουζουλατζιτς. Γενικά το πρώτο ημίχρονο χωρίς κάποια αξιόλογη φάση και με κακό θέαμα από τις δύο ομάδες

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την Ένωση να μπαίνει πιο αποφασιστικά στον αγωνιστικό χώρο και πιο συγκεκριμένα με τον Μπογε να μπαίνει αποφασιστικά μες στην περιοχή με το γύρισμα του όμως να σταματάει στην αγκαλιά του τερματοφύλακα του Ατρομήτου. Στο 55′ ο αγώνας διακόπτεται, καθώς κάποιοι από τους προβολείς του γηπέδου έσβησαν. Το παιχνίδι ξεκινάει πάλι στο 75′ με είκοσι λεπτά καθυστέρηση, ενώ στο 78′ οι γηπεδούχοι πραγματοποιούν την πρώτη τους αλλαγή με τον Ενσικολού να περνά στο ματς στην θέση του Μανουσου και ένα λεπτό αργότερα ο Κουλούρης να μπαίνει στον αγώνα στην θέση του Κωτσόπουλου. Στο 81′ είναι η σειρά της ΑΕΚ να κάνει την δεύτερη αλλαγή της με τον Αλμπάνη να περνά στην θέση του Μπογέ και ο πρώτος δύο λεπτά αργότερα να ανατρέπεται από τον Καρασαλίδη εκτός περιοχής, με τον Σιδηρόπουλο όμως να καταλογίζει πέναλτι, το οποίο και θα ευστοχήσει ο Πόνσε, μέσω έντονων αποδοκιμασιών από την εξέδρα. Στο 89′ ο Πόνσε θα μπει έντονα στην φάση, ρίχνοντας αγκωνιά στον Καρασαλίδη σε εναέρια διεκδίκηση που είχαν, με τον πρώτο να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα, από τον αγώνα αφήνοντας την ΑΕΚ με 10. Στο 91′ οι περιστεριώτες ολοκληρώνουν τις αλλαγές τους με τον Μάντσον να περνάει στην θέση του Κορτ.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});