Uncategorized

H επιστροφή του αρχηγού

Χρειάστηκαν 2,5 μήνες ώστε να ξανά δούμε τον Αντρέ Σιμόες στην αρχική ενδεκάδα της Ένωσης, τελευταίο του παιχνίδι ήταν στις 24 Νοεμβρίου  με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Αν μη τι άλλο όλα τα  βλέμματα ήταν στραμμένα στον Πορτογάλο, ο οποίος πριν λίγες μέρες ανανέωσε την συνεργασία του με την ομάδα.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο 29χρονος μέσος ήταν “απροσπέλαστος” στην μεσαία γραμμή. Ήταν πολύ ορεξάτος, καμία σχέση με τον αδιάφορο ποδοσφαιριστή του πρώτου γύρου που βλέπαμε στο γήπεδο, έκοβε και αναχαίτιζε κάθε προσπάθεια των παιχτών του Ατρομήτου. Να σημειωθεί, πως ακόμη και όταν η γηπεδούχοι έπαιζαν με αριθμητικό πλεονέκτημα, δεν κατόρθωσαν να παίξουν με κάθετες πάσες απ΄τον άξονα και αναγκάζονταν σε γεμίσματα.

Ενδεικτικό της ανεβασμένης ψυχολογίας του Σιμόες ήταν το αποφασιστικό τάκλιν που έκανε στον Μανούσος, στο πρώτο ημίχρονο, κόβοντας τις προϋποθέσεις απειλής για τους Περιστεριώτες. Επομένως, η παρουσία του Σιμόες μονό θετικά μπορεί να μεταφραστεί για την ΑΕΚ, η οποία κρατά στο “οπλοστάσιο” της έναν πολύ σημαντικό ποδοσφαιριστή.