ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το τελευταίο «λάθος» του Βράνιες στην ΑΕΚ!

Από τα αδικαιολόγητα νεύρα και τις εικόνες…δυσφήμισης στο ματς με τον Παναθηναϊκό -Μέχρι το συγνώμη του Βέρντε και τα «κόλπα» του Βράνιες.

Σίγουρα ο Όγκγιεν Βράνιες έκανε αρκετές εκπληκτικές εμφανίσεις με τη φανέλα της ΑΕΚ προσφέροντας σιγουριά και…ενθουσιασμό στην εξέδρα με τις επεμβάσεις του. Είναι από τους παίκτες που «διαφήμισαν» αρκετά την αγάπη τους για την ομάδα, λαμβάνοντας την αμέριστη υποστήριξη του κόσμου.

Η διοίκηση της ομάδας συγχώρεσε αρκετά παραπτώματα του Βράνιες και πίστεψε σε αυτόν, όμως μετά τη στάση του στο περιστατικό με τον Ντανιέλε Βέρντε έθεσε τον εαυτό του εκτός ομάδας.

Ενώ ο Ιταλός τον προσέγγισε την επομένη του αγώνα και ενώ είχε προηγηθεί συζήτηση με τον Ίβιτς, ο Βράνιες ήταν ανένδοτος και αρνήθηκε να δώσει το χέρι στον συμπαίκτη του, προκαλώντας απογοήτευση και στον Μάσιμο Καρέρα.

Όσο σημαντικός και να είναι αγωνιστικά -που είναι ειδικά σε αυτό το χρονικό σημείο- τόσο απερίσκεπτη είναι για ακόμα μία φορά η συμπεριφορά του. Η ΑΕΚ οφείλει να ξεπεράσει το πρόβλημα που προέκυψε και να πορευτεί χωρίς το βασικό της στόπερ για το υπόλοιπο των πλέι-οφ και του Κυπέλλου.