Uncategorized

Σάκοτα: “Πάμε για να νικήσουμε και να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς μας”

Στην κάμερα του Eurohoops μίλησε ο αρχηγός της ΑΕΚ, Ντούσαν Σάκοτα όσον αφορά την συμμετοχή της ΑΕΚ στο Διηπειρωτικό της Βραζιλίας.

Αναλυτικά είπε: «Προφανώς πάμε να κερδίσουμε όχι απλά για τη συμμετοχή. Κατά μια έννοια είμαστε οι πρέσβεις του Ευρωπαϊκού μπάσκετ σε αυτή τη διοργάνωση και θέλουμε να παλέψουμε για όλους και πάνω απ’ όλα να φέρουμε χαρά στους φιλάθλους μας και σε εμάς.»

Για την διοργάνωση και τις φιλοδοξίες της ομάδας μίλησαν και άλλοι παίκτες της Βασίλισσας παρ’όλα αυτά.

Βασίλης Ξανθόπουλος: «Πάμε εκεί πέρα για να το πάρουμε. Να περάσουμε πρώτα τον ημιτελικό και μετά μπροστά μας θα είναι ο τελικός. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο αλλά είναι στις δυνατότητες μας και μπορούμε να τα καταφέρουμε, αν είμαστε σε καλή κατάσταση.»

Ντελρόι Τζέιμς: «Είναι μια ακόμα ευκαιρία να παίξουμε για κάτι μεγάλο και για τον κόσμο μας και για τον σύλλογο. Όλοι θα βγουν στο παρκέ για να παλέψουν.»

Γιαννούλης Λαρεντζάκης: «Θα είμαστε η μόνη ευρωπαϊκή ομάδα, έτσι όπως έγινε εκπροσωπούμε σαν πρωταθλητές την Ευρώπη και πάμε εκεί για να κατακτήσουμε το Παγκόσμιο.»

Βινς Χάντερ: «Σίγουρα θες να αγωνιστείς για την ομάδα σου, για το όνομα στην φανέλα που φοράς. Περιμένω την ίδια ένταση που υπήρξε και πέρυσι στο δικό μας φάιναλ φορ που κερδίσαμε τον τίτλο.»