ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αντιδρούν οι Αστυνομικοί Θεσσαλονίκης: «Ποιοι αποφάσισαν να γίνει το ΠΑΟΚ-Άρης;»

Άκρως ενάντια στην συνύπαρξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ και τη διεξαγωγή του ντέρμπι Θεσσαλονίκης είναι η ΕΛ.ΑΣ της συμπρωτεύουσας!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης:

“Και όπως αναμενόταν, η επίσκεψη του Πρωθυπουργού, σε συνδυασμό με τον ποδοσφαιρικό αγώνα και τις εκδηλώσεις της Δευτέρας, έχουν προκαλέσει υπηρεσιακό χάος στις περισσότερες Υπηρεσίες της ΓΑΔΘ.
Διμοιρίες της Δ.Α.Ε.Θ. και Αστυνομικοί λοιπών επιχειρησιακών ομάδων, θα κληθούν να εργαστούν διπλοβάρδιες. «Κομμένα» αδιάθετα, αμέτρητες ώρες εργασίας και καταστρατήγηση κάθε κανόνα του χρόνου εργασίας, θα είναι ο κανόνας για τρεις ημέρες ώστε να περαιωθούν τα ασταμάτητα μέτρα τάξης.
Δεδομένου ότι όλες αυτές οι επιχειρησιακές ομάδες «πάσχουν» από τεράστιες ελλείψεις αστυνομικού προσωπικού, αναρωτιόμαστε:
Αν συμβεί το οτιδήποτε, ποιος άραγε θα φταίει; Ο αστυνομικός που θα έχει εργαστεί αμέτρητες ώρες χωρίς καμία στιγμή ξεκούρασης;
Φυσικά, αξίζει να αναφέρουμε ότι οι εξειδικευμένες δυνάμεις που ήταν παρούσες στην πόλη την προηγούμενη εβδομάδα, χωρίς να επίκειται η επίσκεψη του Πρωθυπουργού, ήταν περισσότερες από αυτές που θα συμμετάσχουν στα μέτρα τάξης κατά την επίσκεψή του.
Και αφού ο κύριος πρωθυπουργός αποφάσισε τελικά να επισκεφθεί την ΔΕΘ και να παραμείνει στην πόλη μας μέχρι την Κυριακή, ποιοι ήταν αυτοί που αποφάσισαν την πραγματοποίηση και του ποδοσφαιρικού αγώνα;
Δεν θα υπάρχει ταυτόχρονη παρουσία μας είπαν. Όποτε όλα καλά; Σας είπε κανείς ότι είμαστε ρομπότ ή ότι έχουμε τη δυνατότητα κλωνοποίησης; Οι ευθύνες πλέον είναι συγκεκριμένες ό,τι και αν συμβεί. Διότι ο καθένας κοιτάει την εικόνα του και τα συμφέροντά του αδιαφορώντας για το κοινό καλό.
Για πολλοστή φορά διαπιστώνουμε ότι δεν υπάρχει καμία μα καμία επαφή με την πραγματικότητα”.