ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Αλέξης Κούγιας: “Εδώ ήτανε ραντεβού και το λέει και η ίδια η αστυνομία”

Ο Αλέξης Κούγιας  φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί» του ΑΝΤ1 και συνέχισε τις κωμικοτραγικές δηλώσεις του για την δολοφονία του Μιχάλη.

Συγκεκριμένα ο ποινικολόγος είπε: «Ο δικός μου εντολέας δεν έχει καμία σχέση ούτε με τους Κροάτες, ούτε με τους Έλληνες που ενεπλάκησαν μαζί τους. Πρέπει να τελειώνει κι αυτό το παραμύθι που μπορεί να σοκάρει ή μπορεί να στεναχωρεί κάποιους, ότι δήθεν ήρθαν κάποιοι Κροάτες κι άρχισαν να παίρνουν τους θαμώνες των καφέ. Εδώ ήτανε ραντεβού και το λέει και η ίδια η αστυνομία.»

«Είχαν δώσει ραντεβού. Κι αυτοί που συμμετείχαν από την πλευρά των οργανώσεων κι αυτοί κακοποιοί ήταν. Αν δείτε τα βίντεο φαίνονται κι αυτοί να έχουν μαχαίρια και να γίνονται πράξεις τέτοιες, γι′ αυτό και υπάρχουν τραυματίες.»

«Ο πελάτης μου είχε πάει να αγοράσει μια μηχανή, με την κοπέλα του και βλέποντας φωτιά πήγε να δει τι γίνεται σε απόσταση τουλάχιστον 250 μέτρων από το μέρος που έγινε το συμβάν.»

Ο κ. Κούγιας συμπλήρωσε πως η απόδοση των επεισοδίων και της εξέλιξής τους σε «ραντεβού», δεν αποτελεί καμία δικαιολογία για να για σκοτώνεις ανθρώπους. «Είναι εις βάρος του δράστη γιατί δείχνει πρόθεση. Όταν πηγαίνεις ένοπλος σε μία συμπλοκή, σημαίνει ότι πηγαίνεις αποφασισμένος ακόμα και να σκοτώσεις» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας για «ένοπλους που κρύβονται πίσω από δήθεν οπαδικά αισθήματα».