ΑΕΚ, ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Βούρος: «Θα γίνουν νέα γήπεδα για την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια!»

Μεγάλη αποκάλυψη και από τον Δήμαρχο Νεάς Φιλαδέλφειας/Νέας Χαλκηδόνας που ανέφερε για νέα γήπεδα της Ερασιτεχνικής στο σπίτι της ομάδας!

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Βούρος:

«Ανεξάρτητα από απολογισμούς και από νούμερα, θέλω να πω ότι μέχρι να αναλάβουμε, η ΑΕΚ ήταν εξόριστη από τον Δήμο μας, με αποτέλεσμα πολλά παιδιά να βρουν καταφύγιο σε άλλα σωματεία. Προσπαθούμε κάτι που ακόμα δεν το έχουμε καταφέρει ως Δήμος. Προσπαθούμε να βρούμε τρόπους να εγκαταστήσουμε την ΑΕΚ στην πόλη μας. Χώροι δεν υπάρχουν.

Προσπαθούμε να κατασκευάσουμε κι άλλους, για να βρούμε έστω χώρους προπονήσεων τώρα και στη συνέχεια να φιλοξενήσουν και παιχνίδια. Υπάρχει ένα σκουριασμένο γρανάζι γραφειοκρατίας που μας κάνει τη ζωή δύσκολη ενώ μας δημιούργησε ανάχωμα και η πανδημία. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παραδώσουμε ένα γήπεδο δίπλα στην Ιασωνίδου για να φιλοξενήσουμε κάποια τμήματα, καθώς και ένα ακόμα γήπεδο. Θα δώσουμε κι ένα γηπεδάκι στο Κάτω Κουκλάκι.Το μεγάλο μας έργο όμως και είμαστε σε επαφή με τον κύριο Παπασταμάτη, είναι το εξής. Στην Δωδεκανήσου να φτιάξουμε ένα μπαλόνι. Είμαστε ήδη σε επαφή με μια ουκρανική εταιρεία. Είναι τα ΕΠΑΛ δίπλα στον Σκλαβενίτη, τα οποία μεταφέρονται. Είναι 39 στρέμματα για να φτιάξουμε εκεί ένα μεγάλο πολιτιστικό πάρκο για την ΑΕΚ και φυσικά να βρουν στέγη τα βασικά τμήματα του συλλόγου.

Δεν έχουμε καταφέρει ακόμα να προσφέρουμε αυτά που θέλουμε για την Ερασιτεχνική, αλλά η αποστολή μας είναι να κάνουμε «παιδομαζωμα» αετοπουλων στη Νέα Φιλαδέλφεια. Δεσμευομαστε ότι θα το κάνουμε για να γεννήσει η πόλη μας ξανά ΑΕΚτζήδες».

Το σχόλιο του Αλέξη Αλεξίου

«Μέχρι την ανάληψη της Δημαρχίας από τον κ. Βούρο η ΑΕΚ δεν αντιμετωπιζόταν ως ομάδα της πόλης» σχολίασε ο Αλέξης Αλεξίου μετά την τοποθέτηση του Γιάννη Βούρου.

«Αναγκαστήκαμε να κάνουμε τροποποίηση του καταστατικού γιατί αναφερόμασταν ως Αθηνών, Το διατηρήσαμε και αυτό αλλά βάλαμε και την πραγματική έδρα της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια για να αντιμετωπιζόμαστε και επίσημα ως Δημότες Νέας Φιλαδέλφειας» πρόσθεσε.

Ο Γιάννης Βούρος πρόσθεσε κάτι πολύ σημαντικό για τον στίβο της ΑΕΚ: «Στη Νησίδα, εξασφαλίσαμε 7 με 7,5 στρέμματα για να φτιάξουμε ένα στίβο σαν της Φιλοθέης. Είναι ένα τεράστιο βήμα για να κρατήσουμε τα παιδιά μας εδώ. Τα χρήματα έχουν εξασφαλιστεί και του χρόνου θα έχουμε γήπεδο για τον στίβο».