ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τσούμπερ: «Ανατριχιάζω στην σκέψη να ακούσω το ύμνο του Champions League»

Ο Στίβεν Τσούμπερ εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές στην συνέντευξη τύπου, ενόψει Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου της ΑΕΚ στην OPAP Arena, με τον Στίβεν Τσούμπερ να εκπροσωπεί τους ποδοσφαιριστές, μιλώντας για τον στόχο της ΑΕΚ, ενώ εξέφρασε τα συναισθήματα του για το Champions League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ελβετού επιθετικού:

Τι θα σήμαινε για αυτόν η πρόκριση στο Champions League: Εγώ από την πλευρά μου, μιλώντας εκ μέρους όλων, πιστεύω ότι μετά την περσινή δύσκολη σεζόν, όλοι αισθανόμαστε όμορφα να κάνουμε το επόμενο βήμα. Είναι κάτι το καταπληκτικό. Ανατριχιάζω να ακούσω τον ύμνο του Champions League. Θέλουμε να δείξουμε το ποδόσφαιρο που παίζει η ΑΕΚ.

Ποια είναι η άποψή του για το κροατικό ποδόσφαιρο μιας και έχει φίλους εκεί: “Έχω φίλους εκεί. Η Ντίναμο έχει κάνει καλή δουλειά σε οργάνωση. Έχει κάνει πωλήσεις στα κορυφαία πρωταθλήματα. Οπότε την σεβόμαστε”.

Για τη συχνότητα που σκόραρε στα play-off και αν έχει την αίσθηση ότι θα σκοράρει και αύριο: “Αν μπορούσα να δω το μέλλον θα ήταν κάτι καταπληκτικό. Προσπαθώ να δίνω πάντα τον καλύτερο μου εαυτό. Κάποιες φορές λειτουργεί κάποιες όχι. Θα δώσω τα πάντα αύριο και θα κάνω τα πάντα να βοηθήσω την ομάδα μου. Αν όχι όταν έρθει”.

Για το αν αισθάνεται άγχος για την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Εγώ είμαι όλη την ώρα αγχωμένος, είτε παίζω εδώ είτε με τους φίλους μου στο δρόμο. Δεν αλλάζει ποτέ, έχω νευρικότητα μέχρι να ξεκινήσει το παιχνίδι, το πρώτο άγγιγμα με την μπάλα. Αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ».