ΑΕΚ, ΓΕΝΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το όνομα του Λιβάι Γκαρσία επανέφερε η Βόλφσμπουργκ!

Για τον Λιβάι Γκαρσία δείχνει ενδιαφέρον η Βόλφσμπουργκ!

Το καλοκαίρι η «Ένωση» ήρθε αντιμέτωπη με τον πόλεμο της Λανς, καθώς οι υπέρογκες προτάσεις απο την ομάδα έπεφταν σαν βόμβες στην ΑΕΚ. Όμως, ο Δημήτρης Μελισσανίδης κράτησε την υπόσχεση του και ο Γκαρσία συνέχισε στην «Ένωση» και μάλιστα με συμβόλαιο μέχρι το 2028 με διπλασιασμό αποδοχών.

Όμως, παραμένει στα μπλοκάκια των ομάδων καθώς οι αποδόσεις του είναι ελκυστικές για εκείνες. Μάλιστα, μετά την εμφάνισή του στο Μπράιτον, όπου αν και δεν σκόραρε, στο transfermarkt η αξία του από τα επτά εκατομμύρια ευρώ εκτινάχθηκε στα 12 με βάση τα όσα έδωσε αγωνιστικά.

Σύμφωνα λοιπόν με ένα tweet στην Γερμανία, η Βόλφσμπουργκ ενδιαφέρεται για τον παίκτη της «Ένωσης», καθώς είχαν δώσει το παρών στο ματς της Λεωφόρου στις 25 Σεπτεμβρίου (1-2) όπου ο Λιβάι έκανε ένα πολύ καλό ματς. Εκείνη την ημέρα στην εξέδρα δεν υπήρχαν μόνο εκπρόσωποι της Βόλφσμπουργκ, αλλά και των Τορίνο, Σοσιεδάδ.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα, η Γερμανική ομάδα ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Λιβάι Γκαρσία και έχει ήδη ρωτήσει την αξία του στην ΑΕΚ. Πρέπει να σημειωθεί πως η ομάδα έχει ξαναενδιαφερθεί για την απόκτηση του παίκτη το καλοκαίρι του 2021 με 8εκ. ευρώ, όμως η «Ένωση» είχε αρνηθεί.