ΑΕΚ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Θέλει «διπλό επανεκκίνησης» η «Βασίλισσα» στο ντεμπούτο του Ζούρου

Το τμήμα μπάσκετ της «Ένωσης» αναμετριέται με την τοπική ομάδα της Καρδίτσας απόψε σε ένα πολύ σημαντικό απόγευμα για το σύνολο!

Η «Βασίλισσα» προχώρησε στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας σε μια σημαντική αλλαγή. Ο Χουάν Πλάθα αποχώρησε από τον «Κιτρινόμαυρο» πάγκο και τη θέση του πήρε ο Ηλίας Ζούρος. Ο Έλληνας τεχνικός λοιπόν, πραγματοποιεί απόψε το ντεμπούτο του.

Αντίπαλος η ομάδα της Καρδίτσας η οποία βρίσκεται στην 9η θέση ενώ η ΑΕΚ στην 7η. Η αναμέτρηση έχει οριστεί να ξεκινήσει στις 17:15, παρόλο που η αρχική ώρα έναρξης ήταν στις 20:15. Η μετακίνηση (οργανωμένη και μεμονωμένη) έχει απαγορευτεί από την πολιτεία.

Ο Ηλίας Ζούρος καλείται να αλλάξει μια κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο σύλλογο καθώς, ακόμη μια σεζόν, τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που περίμενε ο κόσμος της ομάδας. Θυμίζουμε άλλωστε πως απομένουν μόνο επτά αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της κανονικής σεζόν, δηλαδή του δεύτερου γύρου. Μετά, θυμίζουμε ότι θα ακολουθήσει ο τρίτος γύρος, με τις ομάδες να χωρίζονται σε δύο γκρουπ (θέσεις 1-6 και θέσεις 7-12).